MRAČNA PROŠLOST:Zet Đoleta Đoganija hapšen zbog 4 kg droge!

Policajci u njihovom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Braće Jerković pronašli četiri kilograma kokaina, heroina i skenka!

- Nakon hapšenja odležao je četiri meseca i pušten je da se brani sa slobode. Zbog krivičnog dela nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet droge, osuđen je na dve godine zatvora, dok je njegov brat blizanac osuđen na dve godine i četiri meseca - kaže Dušica Ristić, portparol Višeg suda u kome se sudilo Silvijinom mužu.

Ona dodaje da je prvostepena presuda doneta 18. 07. 2011. kod sudije Vladana Ivankovića i postala pravosnažna u martu naredne godine.
Kada smo ovim povodom pozvali Marinovićevu suprugu Silviju, ona nam je zbunjeno rekla da ne zna sve detalje njegove mračne prošlosti.

Slađa i Đole oduševljeni izborom ćerke Silvije
- U šoku sam da me to uopšte pitate, čula sam za to, ali nisam upućena u detalje. To je bilo pre nego što smo počeli da se zabavljamo. On sada vodi potpuno normalan, porodičan život i to je valjda dokaz da oni koji su grešili u mladosti mogu da se vrate na pravi put - pomalo zbunjeno rekla nam je Silvija, dok je njena majka Slađa stala u odbranu svog zeta.

- Ne znam detalje tog događaja, ali mi je prija rekla da je Bane kao mlad bio problematičan. Nisam znala da je to imalo veze sa drogom, već sam mislila da su pitanju tuče. Znate, tada je imao 16 - 17 godina i sve je to bila mladost - ludost. Šta god da je bilo, od trenutka kada je počeo da se zabavlja sa Silvijom, to je postala njegova prošlost. On je sada skroz korektan mladić koji radi i zarađuje za porodicu i ja sam oduševljena njime - kaže tašta Branislava Marinovića.

- Neću da komentarišem takve stvari! Ne znam odakle vam ta priča i verovatno je plasirate jer vam je ponestalo informacija o Adilu! Upravo doručkujem, srećan sam i zadovoljan čovek i nemojte da me zovete za takve stvari - poručuje Đole.

Alo

Pogledajte još