Bar jednom u životu morate da probate ovakav seks

Seks na javnom mestu
Seks u najmračnijem kutu bioskopa, u javnom parku, u automobilu, u moru na prepunoj plaži. Praktikujući ovakav seks, morate da budete vrlo diskretni i nikako ne smete da izazovete sumnju. Budite oprezni i obazrivi prema drugima.

Igranje uloga

Želite da budete nevina devojčica koju je zaustavio policajac ili profesorka koja će kazniti nevaljalog studenta. Za potpuni doživljaj obucite se kako biste dočarali atmosferu i uživeli se u uloge. Pretvarajte se da ste nešto što niste. Možda ćete na početku prasnuti u smeh, ali vredi pokušati.

Seks za jednu noć
Usputni seks s atraktivnim strancem. Ovo može da bude vrlo oslobađajuće iskustvo. Opustite se i ostvarite fantazije s nekim nepoznatim koga više nećete videti. Bez emocionalnog prtljaga, bez obaveza. Ako ste u braku, dogovorite se s partnerom da se nađete u baru i bez reči obavite jedan brzi seks bez reči u hotelskoj sobi.

Snimite kućni video
Da li ste se ikada zapitali kako izgledate dok vodite ljubav? Obucite seksi donji veš i visoke štikle, postavite svetlo, upalite kameru i prepustite se uživanju. Kasnije kad vam bude potrebno uzbuđenje, pogledajte s partnerom taj video. Da biste iskusili snimanje seksa, morate da imate potpuno poverenje u partnera.

Izvor: 24sata

Pogledajte još