Dado Polumenta se ponovo ženi!

Iako se razveo pre osam meseci, Dado Polumenta je preboleo Selmu Mekić, s kojom je bio mesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu devojku, s kojom već planira da stane na ludi kamen!

Kako saznajemo, reč je o izvesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vreme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pevaču pomaže u karijeri.

Kako ne bi privukli pažnju medija, njih dvoje su se zaobilazili promociji njegovog albuma “Ne dam ja na tebe”, koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali je paparaco “Alo!” uspeo da golupčiće uslika kako razmenjuju poglede i po koju reč, a njihovi prijatelji su nam otkrili kako su njih dvoje veoma zaljubljeni.

- Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav.

Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom - kaže jedan od pevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja:

- Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspeti. Ana je devojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen.
Kada smo ovim povodom pozvali Dada, on nije hteo da nam prizna vezu sa Anom!

- Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam devojku, ali bih voleo da je imam - bilo je sve što je pevač hteo da kaže na naša saznanja.

Podsetimo, Dado je pre braka sa Selom bio u vanbračnoj zajednici sa učesnicom prvog “Velikog brata” Ana Marijom Kikoš, s kojom ima sina Dorijana.

Izvor: Alo

Pogledajte još