Njuzovci i Zoran Kesić u sasvim novim ulogama

Savremeni muškarci su, istina, malo zahtevnija i probirljivija pubilika, ali, srećom, sada i za njih u Srbiji postoji muški lajfstajl magazin u kome mogu da uživaju. Vanja Udovičić sa naslovnice četvrtog broja Esquire magazina već nas pozdravlja sa svih kioska u gradu a sada je u pripremi i peti broj.

(old_image)

Vesela družina kojoj svi skidaju kapu maestralno izvrtanje stvarnosti i umešnost da važne društvene stvari poentiraju zdravim humorom fotografisala se danas upravom tim povodom. Ekipa portala Nadlanu.com posetila ih je na snimanju u Mikser House-u. Uz duhovite komentare i vrckave opaske članovi portala Njuz.net kao i voditelj Zoran Kesić fotografu Esquire magazina pozirali su kao pravi manekeni.

(old_image)

Sudeći po onome što smo videli očekujte da ih u petom broju Esquire magazina vidite u drugačijem izdanju od onog kako ste navikli da ih viđate. “Nadam se da se neću navući na šminku" rekao je, Marko Dražić, urednik sajta Njuz.net dodavši: “Ovo je veliki dan za mene jer sam se prvi put šminkao i dopala mi se uloga modela.”

(old_image)

Na našu i njihovu radost srpska stvarnost je dovoljno inspirativna za stvaranje satiričnih vesti: “Njuz postoji malo više od tri godine i do sada se nije dogodilo da nam nedostaje inspiracija za tekstove koje radimo. Dovoljno je da pogledate naslovnu stranu bilo kog portala, izjavu nekog našeg političara i da se inspirišite. Zahvaljući njima, svakodnevno objavljujemo po četiri ili pet vesti. Ljudu lakše prihvataju stvarnost na humoristični način."

Ipak sada malo i oni odmaraju i hvataju zalet za nastavak sezone. Marko nam je otkrio delić njihovih poslovnih planova: “ Osim svakodnevnog posla na sajtu Njuz. net sarađivaćemo i dalje sa Zoranom u emisiji 24 minuta.”

(old_image)

Na našu opasku da su rešili da i oni budu pozeri urednik portala Njuz. Net rekao je su ovoga puta napravili izuzetak jer vole Esquire. “Volimo Esquire zato što smo muškarci i imamo preko 30 godina . Imaju kvalitetne tekstove i trude se da pokriju raznorazne sfere: pop kulturu i modu, sport, imaju sjajne intervjue i to je upravo magazin kakav je nedostajao Srbiji. "

Zašto muškarci treba da pročitaju i 5. broj Esquire-a? "Nije lako zadovoljiti te prave muškarce ali, srećom, sad i ovi i muškarci sa ovih prostora imaju pravi izbor!"

(old_image)

Pogledajte još