Najveća porodica na svetu: Ovaj čovek ima 39 žena, 94 dece i 33 unučadi!

Zion takođe ima 94 dece, 14 snaha I 33 unučadi.

Oni svi žive u čevorospratnoj kući sa sto soba u selu Baktvang u indijskoj državi Mizoram, gde žene dele zajedničke spavaonice.

“Osećam se kao božiji miljenik. Dao mi je toliko ljudi da o njima brinem. Smatram se veoma srećnim”, rekao je Čan.

(old_image)

Čan sa svojim ženama

U porodici vlada gotovo vojnička disciplina, gde najstarija žena Zatijangi organizuje ostale žene kako bi svaka tačno obavljala poslove u kući kao što su čišćenje, pranje i kuvanje.

Za jedan obrok očerupaće 30 kokošaka, oljuštiti 60 kilograma krompira i skuvati gotovo 100 kilograma pirinča!

Možda se pitate kako je moguće imati 39 žena? Gospodin Čan je (sasvim zgodno) vođa sekte koja dozvoljava svojim članovima da imaju koliko god žele supruga.

(old_image)

Kuća u kojoj je smeštena porodica

On je čak uspeo i da se oženi sa deset žena u jednoj godini. Dok njegove žene spavaju u višekrevetnim spavaonicama, Čan uživa u svojoj privatnoj sobi i velikom krevetu.

Mlađe žene spavaju bliže njegovoj sobi, dok su stariji članovi porodice dalje. Postoji i ceo sistem nedeljne rotacije oko spavanja u Čanovom krevetu.

“Ostajemo sa nim jer je najznačajnija osoba u kući. Uostalom on je i jedan od najlepših muškaraca u selu”, rekla je Rinkmini, Čanova 35-ogodišnja supruga.

(old_image)

Spavaonice žena

Huntharnhanki, jedna od žena, rekla je kako se svi u porodici izuzetno dobro slažu i da u kući vlada međusobna ljubav i poštovanje.

Čan čija sekta sada broji preko 4000 članova izjavio je i da nije prestao sa potragom za novim ženama i da ako bude bilo potrebno, otići će čak do Amerike da nađe novu suprugu.

I.G/ foto: Richard Grange/Barcroft India

Pogledajte još