Zvezda izgubila od drugoligaša Sloge

"Rezultat je uvek bitan. Imali smo dosta prilika za pogodak, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Pored rezultata, najvažnije je bilo da se uverimo u kakvom je fizičkom stanju ekipa. Za prethodnih osam dana uspeli smo da odradimo sve što smo planirali. U ponedeljak putujemo u Sloveniju na prvi deo priprema i nastavljamo sa žestokim radom", rekao je Stojanović za klupski sajt posle meča.

U sastavu vicešampiona Jelen Superlige našao se i oporavljeni Darko Lazović, a najbolje prilike za Zvezdu nisu iskoristili Abiola Dauda i Ifeani Onjilo, dok se u nekoliko dobrih šansi našao i povratnik sa pozajmice Ognjen Ožegović.

Nigerijac sa švedskim državljanstvom u ekipi Zvezde je imao čak četiri fantastične prilike u prvom poluvremenu, ali nije bio precizan. U finišu meča Ožegović je imao šansu da poravna rezultat, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Prvo poluvreme za Crvenu zvezdu odigrali su: Rajković, Mijailović, Martinović, Krneta, Lazić, Jokić, Milijaš, Milunović, Pečnik, Dauda, Mihajlović.

U nastavku su zaigrali: Vesić, Petković, Omega, Arauho, Nenadić, Gogić, Kovačević, Đuričković, Lazović, Onjilo i Ožegović.

Pogledajte još