Prvi čovek RTB Bor psovao majku ministru Raduloviću (EKSPLICITAN REČNIK)

Ljut na ministra privrede jer je rešio da malo pročešlja poslovanje RTB „Bor“, Spaskovski je ceo kolegijum posvetio liku i delu Radulovića. Šta misli o ministru privrede, javnost ne bi saznala da ceo sastanak neko nije zabeležio, a zatim tonski snimak objavio na Jutjubu.

Epiteti poput idiota, džukele i majmuna, kako je tokom sastanka nazivao Radulovića, najblaže su vređanje kojem je tokom razgovora sa saradnicima pribegao Spaskovski. Sočne psovke, slanje Radulovića u materinu, kako se na snimku može čuti, Spaskovski je upotrebljavao u svakoj drugoj rečenici.

Potresen najavama ministra privrede da će se u tom preduzeću mnogo toga preispitati, Spaskovski, odnedavno kadar naprednjaka, više puta je povišenim tonom vređao Radulovića uz poruku da ga u tome neće sprečiti ni šefovi Vučić i Nikolić.

IZJAVE Dotični uvaženi gospodin (ministar Saša Radulović) koji je sedeo ovde rekao je: Ja sam ovde došao da vam povećam i poboljšam imidž. Koji mi ti k... povećavaš i poboljšavaš imidž p... ti materina kad imamo platu 70.000 dinara i imamo problem vode i struje upravo zbog ovog idiota Saše Radulovića. J... se, Raduloviću, majmune jedan. Boli tebe k... za poštenje i za Bor ... Raduloviću, mamicu ti j..., da ti rukovodiš?! Džukelo jedna, sram da te bude. Čak neću reći gospodin, jer on za mene nije gospodin. Ne može to neko da postane preko noći samo zato što je ministar... Ti si, bre, promenjiv, kao lišće koje dođe s proleća i padne s jeseni, eto toliko od mene. Neću dozvoliti da nas niko šiba kao ovaj idiot što hoće. Ne počinje zakon od njega i ne može on da ruši sve zakone. I ne može on da hapsi. Mene mogu samo na silu, kao što je nekada bilo u vreme Tita. To sam napisao u mejlu šefu (Vučić ili Toma) koji sam poslao jutros. Ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća...

Radulović je nedavno rekao kako najviše opstrukcija reformi i proveri poslovanja javnih preduzeća stiže upravo iz RTB „Bor“. Cena izgradnje nove Topionice za nekoliko godina je sa 200 porasla na 300 miliona evra. Sve to je Spaskovski negirao.

- Ovo je laž, za to treba da odgovara. Ja bih mu napisao krivičnu prijavu. Mi nismo dinar budžetskih sredstava potrošili - objašnjavao je Spaskovski na kolegijumu i nije propustio da sočno opsuje i izvređa Radulovića.

Ministarstvo: Dirnuli smo u osinje gnezdo
U Ministarstvu privrede kažu da reforme koje su pokrenuli diraju u privilegije interesnih grupa i bahatih parazita koje plaćaju svi građani.
- Takav javašluk mora biti prekinut. Dirnuli smo u osinje gnezdo na svim mestima gde se arčio novac poreskih obveznika. Svi koji su time ugroženi, sami se oglašavaju i bore da održe status kvo. Najveće opstrukcije u prikupljanja ličnih karata preduzeća dolaze iz RTB „Bor“. Tamo su potrošili ogromne novce poreskih obveznika, a traže nove. To se neće tolerisati - poručuju iz Ministarstva privrede.

O ovom ispadu i snimku na Jutjubu od Spaskovskog nismo dobili komentar. Juče je njegov telefon bio nedostupan, a u kabinetu direktora RTB nam je rečeno da je Spaskovski na lečenju u Gamzigradskoj banji. Njegovi saradnici su nam potvrdili da je snimak autentičan, napravljen na jednom od kolegijuma, ali uz napomenu da je reč o neovlašćenom snimanju.

Spaskovski je tokom protekle dve decenije promenio mnoge stranke. Pre nego što je prošle godine prešao u SNS, bio je član URS.

VIDEO > Direktor psuje majku Raduloviću (PAŽNJA: Upozoravamo čitaoce da snimak sadrži eksplicitan rečnik):

Izvor: Blic
Foto: Beta/Vladimir Gogić

Pogledajte još