VESNA RIVAS BRANI DANIJELA: Povraća mi se od Jovane!

"Malo mi je bljutavo sve ovo što čitam i izjave Jovanine. Prvo, kao žena moram da reagujem jer smatram da privatnost i neka intima treba da ostane zaključana bez obzira što smo mi javne ličnosti. Izjave postoje u novinama kako oni uopšte nisu vodili ljubav, kako su oni simulirali da bi ga ona pokrila zato što je on gej. Ej, povraća mi se od toga! Mislim, šta sad to znači on je ovo ili ono. Pa, devojko, znala si! Ako je gej! Uostalom, ne interesuje me šta je u privatnosti! A ne samo to, pre nisu pričali i kada pukne brak, to opišu da je to zbog ovog, onog i to, bre, čuvalo se. A ona izlete odmah zato što joj verovatno nije dao da kupi nove čizmice ili joj možda nije uplatio, a obećao joj možda Kubu i ona sada opali po njemu. U tom smislu je osuđujem i to nisu prave istine. Danijel uopšte nije nasilnik. On je izuzetno dobar momak, kulturan momak i ja mislim da bi mnogi drugi digli ruku na ženu, ali Danijel ne", rekla je Rivasova u emisiji kod Lee Kiš.

Daria Stanojević, koja je bila svedok na svadbi Alibabića, pokušala je da ostane neutralna i da ne drži ničiju stranu dok se ne sazna prava istina.

"Ne mogu da krivim ni jedno ni drugo. Krivo mi je što se desilo. Neću da se mešam u njihovu stvar, bez obzira što sam kumovala. Želim im sve najbolje. I želim da se sve to mirno reši. Nije trebalo samo ovoliko pompe", rekla je Daria.

Kurir

Pogledajte još