Odeća koja mora da "leti"!

0

Ako više ni sami ne znate gde biste sa stvarima, čitajte dalje…

Bapske gaćice
Znamo da su prevelike pamučne gaćice preudobne, no apsolutno su najneprivlačniji komad odeće ikad napravljen. Čisto sumnjamo da se u njima iko može osećati udobno…čak ni Miranda Ker… Rešite se ovih gaćica i nabavite seksi bokserice ili hipsterice i verujte nam da ćete se osećati puno seksipilnije, čak i kada niko ne gleda!

Iznošene cipelice
Sve cipele kojima je boja izbledela, kojima su kaišići popucali ili im đon izgleda kao da će otpasti svake sekunde, bez razmišljanja bacite u smeće. Verujemo da ih obožavate i da su savršene…bile…nekada davno…

Mrežaste čarape i topići
Volimo grunge, zaista! Ali ovo dvoje su veliko NE kada je moda u pitanju. A to što se neko razdoblje vratilo u modu, ne znači da oberučke moramo prigrliti svaki komad koji je bio popularan u tom razdoblju. Mrežaste čarape i topići nikada neće naići na naše odobravanje.

Odeća koja vam ne odgovara
Bilo da ste smršali, udebljali se ili se jednostavno razvili, rešite se odeće u koju ne stanete i koja ne laska vašoj figuri. Ne morate je nužno baciti, možete je dati nekom kome je potrebna, ali zaista nema opravdanja da je zadržite u svom ormaru.

Nešto što niste nosili godinama

Svatko od nas ponekad napravi modnu grešku i brzopleto kupi nešto što nam samo zauzima mesto. Rešite se svega za šta se uopšte ne sećate kada ste zadnji put nosili i što nemate u planu nositi. Ako vam neka stvar apsolutno nikada nije na pameti kao potencijalan izbor za obući, rešite je se!

Neudobne cipele
Ok, njih ne morate baciti, ali barem ih prodajte. I za novac koji dobijete, kupite neke poštene, lepe i udobne. Jer zaista nema smisla da imate cipele koje su toliko neudobne da u njima ne možete izdržati ni sat vremena. Koliko god lepe bile…

Izvor: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.