Sedam znakova koji otkrivaju da je on zaljubljen u vas

Ozbiljnost se ne može meriti novcem koji je odabrani potrošio na svoj sastanak sa ženom, niti trajanjem "sudara", niti količinom lepih, laskavih reči.

Bloger Rič Santos odlučio je da navede sedam znakova koji gotovo sigurno upućuju na pravu zaljubljenost, kako bi upozorio devojke da ne gaje lažne nade prema izgubljenim slučajevima i osvajačima, ali i kako bi spasio poneku devojku od bolova slomljenog srca.

Zove ili piše u pravo vreme
Osećaj neizvesnosti i celodnevno buljenje u telefon u nadi da će se javiti poznat je gotovo svima. Iako postoje izuzeci koji potvrđuju pravilo, dečko koji je zaista zagrejan javiće se sam od sebe u roku od dva do tri dana, a kada odnos postane ozbiljniji i češće od toga. Ako ne zove, verovatno to ne želi, a mala je verovatnoća da je izgubio broj telefona ili da je završio u bolnici.

Uvek pita za još jedan sastanak

Ako pri kraju jednog sudara već pita za drugi, znači da zaista voli da vreme provodi sa vama. Obično su muškarci na početku veoma oprezni i ne žele da budu previše napadni, ali se ne boje da pitaju za još jedan izlazak ako to zaista žele.

Položi prvi test udaljenosti

Pre ili kasnije, upoznavanje i nalaženje prekine period obostrane zauzetosti poput putovanja ili bolesti. Ako nakon višenedeljnog prekida komunikacije sve bude kao pre, odnos se kreće u pravom smeru. Takođe, rastojanje može pojačati želju, a neki upravo u to vreme shvate koliko su zapravo zaljubljeni.

Propušta druženja sa drugarima
Nikad ne propušta fudbalsku utakmicu u nedelju uveče ili igranje kompjuterskih igrica s drugarima, ali će zbog vas napraviti izuzetak. Odlična vest, jer muškarci nerado žrtvuju svoje slobodno vreme za stvari i ljude do kojih im nije stalo.

Pronalazi vreme
I najveći radoholičari mogu pronaći vremena za "sudar" ako to žele. Čak i kad im je radni sto prenatrpan papirima, a ispit se opasno približava, pronaći će načina kako da sve stignu kako bi što više vremena posvetili "njoj" .

Pokazuje najbolje od sebe
Santos tvrdi da u društvu devojke koja mu se sviđa pazi na svoje ponašanje, ali ne skriva svoje prave osobine. Ako mu pak nije stalo do cure, ponaša se razuzdano kao pred svojim najboljim prijateljima.

Izležavate se zajedno
Maženje ujutro u krevetu, popodnevno dremanje na kauču i zajedničko obavljanje jednostavnih dnevnih obaveza pokazuje da nije s devojkom samo zbog akcije nego je spreman sa njom da podeli i trenutke lenjosti i opuštanja. Nezainteresirani muškarci na takve sitnice uopšte ne žele da troše vreme.

Izvor: 24sata

Pogledajte još