Pet najluđih ženskih seksualnih maštarija

1. Domino dama
Uloga dominantne žene koja pokorava svog muškog roba i drži sve konce u svojim rukama, scena je kojarasplamsava maštu muškaraca, ali i žena.
Vezivanje i kontrola nad predigrom može biti vrlo zabavna pa, ako još niste, probajte sa nečim blažim kao što je povez preko očiju ili lisice. Ako vam se svidi, vaš će vam partner sigurno biti zahvalan.

2. Snimanje

Iako se većina srami same pomisli da ih neko snima tokom najintimnijeg trenutka, gotovo da i ne postoji žena koja nije maštala o filmskoj ulozi seksi zavodnice.
Kućni snimci vođenja ljubavi mogu biti edukativni, ali i probuditi osećanja za koje niste znale da uopšte postoje. Ukoliko imate pouzdanog partnera krenite u akciju, ali pazite kako snimak ne bi završio u pogrešnim rukama.

3. Seks u troje
Kao što i muškarci sanjaju o vođenju ljubavi sa dve partnerke i za žene je pomisao na seks sa dvojicom snažnih, mišićavih muškaraca vrlo stimulišuća. S obzirom na to da u maštanju nema ništa loše, budite kreativni, a jedino što je važno je da to doista i ostane samo u vašoj glavi.

4. Seks na javnom mestu

Seks na plaži, u avionu, automobilu ili parku podiže adrenalin, pa je samim tim vrlo česta maštarija. Ukoliko vaš partner želi da isproba nove, ili možda za njega stare stvari, pokušajte za početak da pronađete neki miran kutak gde možete da parkirate auto ili sednete na klupicu, a ostatak prepuštamo vašoj mašti.

5. Grub seks
Iako žene ulaze u seksualni odnos vodeći se osećanjima, ponekad je i nežnijem polu potrebno nešto grublje i sirovije, poput scene iz filma Sirove strasti. Čista strast snažan je okidač koji je gotovo svaka žena, barem, jednom poželela.
Kada osetite ovakav poriv, iskoristite ga odmah. Međutim, kao i u svemu, pa tako i u seksu postoje granice koje bi trebalo odmah postaviti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još