Devojka iz Raške poginula u saobraćajnoj nesreći

0

U saobraćajnoj nesreći na putu Raška – Kosovska Mitrovica, u mestu Kaznoviće, poginula je A.V. (27) iz Raške, a D.M. (30) iz Beograda je povređen, saopštila je danas kraljevačka policija.

Nesreća se dogodila juče oko 2 sata i 20 minuta kada je automobil marke „reno“, beogradske registracije, koji se kretao iz pravca Raške, iznenada je sleteo je sa magistralnog puta. Zbog povreda zadobijenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi 30-godišnji D.M. iz Beograda, za kojeg se sumnja da je upravljao vozilom, hospitalizovan je u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U blizini nezgode, naknadnom pretragom terena, pronađeno je beživotno telo A.V. (27) iz Raške, za koju se sumnja da je bila u vozilu i da je preminula usled povreda zadobijenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Iz tih razloga, preduzete su intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti nastanka ove saobraćajne nezgode i utvrđivanju činjenica vezanih za smrt preminule.

Uviđaj je izvršila Osnovni javni tužilac u Raški u prisustvu pripadnika kriminalističke i saobraćajne policije iz Raške.

Izvor: Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.