Ćeranićka posvetila pesmu Dašiću: Plakala tokom snimanja!

Ne treba mnogo razmišljati da bi se shvatilo da su stihovi posvećeni crnogorskom košarkašu Vladimiru Dašiću, s kojim je Milena u višegodišnjoj turbulentnoj vezi. U ovoj pesmi opisana je njihova ljubav, za koju se Ćeranićeva iz dana u dan sve više bori. Jer nije tajna da je Dašić, kad je stupio u vezu s Milenom, bio u vanbračnoj zajednici s devojkom iz Podgorice koja mu je nekoliko meseci kasnije rodila ćerku.

Milena, koja nijednog trenutka nije želela da odustane od Dašića i hrabro se izborila sa svim nedaćama, sad svojoj najvećoj ljubavi pesmom poručuje da mu je sve oprošteno.

Pesma s posvetom Imam razloga što da te ostavim njoj, al‘ tražim bar jedan još da te vratim, da ti oprostim sve kad mi dođeš od nje lažno nasmejem se, al‘ pamtim. Telefon i skriven broj, opet čujem joj glas, i suze u oku mom, lažem, nisu zbog nas, onda poljubac blag, tek da smiri nemire, opet prelaziš moj prag, opet ideš kod nje...

- Sve o čemu je Milena ćutala kad je njen odnos sa Dašićem u pitanju sad je opevala u pesmi koja govori o devojci koja je spremna da pređe preko svega, pa i druge žene zarad ljubavi. Tekst ju je toliko pogodio da je plakala tokom snimanja u studiju - prenosi Kurir.

Promociju numere prate nove fotografije na kojima Milena pozira u venčanicama Mladena Barona sluteći na srećan ishod njene ljubavne priče.

- Sve što sam htela da kažem rekla sam u pesmi. Ne sumnjam da publika neće prepoznati iskrenu emociju - rekla je kratko Milena.

Kurir

Pogledajte još