Džeksonova majka dobija starateljstvo nad decom

VAŠINGTON, 30. jula 2009. (Beta) - Majka Majkla Džeksona Ketrin dobiće pravo na trajno starateljstvo nad troje sinovljeve dece, prema dogovoru koji je postigla sa biološkom majkom dvoje starije dece, javile su danas američke televizije ABC i NBC.

"Prema tom dogovoru, deca Majkla Džeksona živeće kod njihove bake Ketrin, dok će Debi Rou imati pravo na posete. Ona je odustala od zahteva za starateljstvom", naveo je En-Bi-Si ne precizirajući izvor informacije. Debi Rou je majka Prinsa Majkla (12) i Paris (11). Najmlađeg Majkla Drugog (7) rodila je surogat majka čiji identitet nikada nije otkriven.

Dve televizije objavile su i da dvoje dece Debi Rou i Majkla Džeksona "sada znaju da je Debi Rou njihova biološka majka". Prema sporazumu, dečiji psihijatar radiće sa dvoje dece kako bi im pomogao da komuniciraju s majkom sa kojom nikada nisu živeli. Očekuje se da će Debi Rou i Ketrin Džekson 3. avgusta doći na sudsko ročište na kojem će se sudija izjasniti o njihovom sporazumu. Debi Rou "neće dobiti nikakvu finansijsku naknadu", objavio je En-Bi-Si.

Pogledajte još