Ugojila se 20 kilograma da bi naterala dečka da raskine vezu, a onda drastično smršala

"Mrzela sam sebe i bila ljubomorna na druge"

"Uvek sam bila mršava i srećna kada sam bila mlađa i nosila sam konfekcijski broj 40 ili 42. Bila sam srećna i samopouzdana osoba, uvek prva na podijumu za ples. Ali, ta osoba je nestala i počela da živi u drugom svetu i više nisam bila ista. Prestala sam da se šminkam i počela da nosim muškobanjastu odeću, ali sam na kraju morala sama da okončam sve to. I posle raskida sam nastavila sa prejedanjem, jer sam bila depresivna i došla do kilaže od čak 115 kilograma. Na kraju sam odlučila da je dosta i rešila da ponovo nosim štikle i lepe haljine"
, rekla je Luiz, koja u početku, iako ljubomorna na mršavije žene, nije ništa radila da to promeni, već se krila u svojoj kući.

Luiz je prošla kroz pravi pakao da bi smršala, jer je sve to na nju najviše uticalo psihički. Ona je pred sobom imala toliku količinu kilograma da skine, da je mislila da nikad neće uspeti. Bila je stalno ljuta i ljubomorna na sve oko nje koji su izgledali lepše i mršavije. Takođe, morala je da naručuje odeću preko interneta, jer nije mogla da nađe svoju veličinu u prodavnicama.

"Podsvesno sam želela da ostanem neatraktivna da bih se zaštitila od ponovnog povređivanja i patnje u nekoj novoj vezi. Opasno sam se približavala četrdesetoj godini i nisam bila osoba koja želim da budem. Mrzela sam sebe i mrzela sam osobu u koju sam se pretvorila. Nisam mogla ni da se setim sebe u dvadesetim"
, priznala je Luiz.

"Ako sam ja mogla da smršam, onda svako može"

Kada se podvrgla užasno teškom "Kembridž“ planu ishrane, Luiz je primetila ogromnu razliku i motivisala se rezultatima.

"U početku je bilo baš teško, ali toliko ljudi koji su mislili da neću uspeti su me dodatno motivisali da nastavim. Pridržavala sam se dijete u potpunosti. Merila sam se svake nedelje i konstantno gubila kilograme. Iako sam mršavila, nisam smanjila konfekcijski broj i to mi je bilo jako frustrirajuće. Ali, sada sam broj 42 i osećam se odlično. Ako sam ja mogla da smršam, svako može"
, zaključila je Luiz.

Izvor: 24sata
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još