Kao u filmu: Drugarice sa koledža nakon što su postale prijateljice saznale i da su sestre!

Mikaela (levo) i Emili (desno) najbolje drugarice i sestre

Priča koja neodoljvo podseća na slavni tinejdžerski film "Zamka za roditelje".

Dve brucoškinje upoznale su se na samom početku školske godine, sprijateljile su se i nakon par meseci saznale da su polu-sestre.

Mikaila (19) je novinarima ispričala da je prvi put stupila u kontak sa Emili (18) tokom potrage za cimerkom na društvenoj mreži Facebook.

(old_image) Mikaila (levo) i Emili (desno)

"Gledala sam online upitnik i videvši Emiline odgovore shvatila sam da imamo mnogo toga zajedničkog", rekla je Mikaila.

Emili je već našla cimerku, ali su njih dve nastavile da se dopisuju, a zatim su se i upoznale kada su stigle na kampus.

Kroz priču su obe shvatile da su začete uz pomoć donora sperme, ali i pored svih sličnosti nijednoj nije palo na pamet da je donor isti. Čak ni informacija da je u oba slučaja donor bio Kolumbijac.

(old_image) Emili sa mamom Italija (levo) i Mikaila sa mamom Debrom (desno)

Kada su devojke za zimski raspust otišle kućama, Mikaila je ispričala roditeljima sve o novoj prijateljici.

Njena majka Hajdi setila se da je na listi donora na kojoj je bilo više od hiljadu ljudi postojao samo jedan Kolumbijac i nakon što je videla Emline fotografije i koliko ona liči na njenu ćerku rekla je Mikaili da pita drugaricu za broj donora.

Emili je poslala broj i i on se poklopio sa brojem donora Mikaeline majke.

Nakon informacije koja je devojkama promenila život, zajednički interesi i neverovatna fizička sličnost postale su kristalno jasne.

(old_image) Mikaila kao beba na ramenima mame Hajdi

Kolika je sličnost govori to da će se obe naći u izvedbi Vagininih monologa koju priprema njihov koledž, a ljubav prema pozorištu nasledile su od oca koji je među svojim interesima naveo i dramu.

Takođe obe dele i isti modni stil.

Za Mikailu pronalaženje polu-sestre na koledžu dokaz je da je upisala pravu školu.

"Znala sam da je Tulan pravi koledža za mene, a da sam donela pravu odluku pokazuje i to što sam ovde pronašla sestru", izjavila je Mikaela novinarima.


J.R.
Pogledajte još