Mesto dobre zabave – kafana "Ona moja"

0

Kafana „Ona moja“ godinu i po dana jedno je do najomiljenijih mesta za izlazak u Beogradu. Više od 100.000 je posetilo ovu popularnu kafanu, od kad je otvorna u oktobru 2012. Muzički program je jedan od najkvalitetnijih, a nastupaju:

Utorkom, Marko Bulat

Sredom, Oliver Stojiljković

Četvrtkom, Mirjana Milosavljević, Aleksandar Živanović i „Decibel bend“

Petkom, Mirna Košanin i „Miami bend“

Subotom, „Akustik bend“

Nedeljom, Džoni i Vokersi – veče anđela

Ove nedelje, 26.1. biće održano humanitarno veče za malu Srnu Sedmak, koja ima 14 meseci, a pregurala je sedam operacija. U Srbiji su iscrpljene sve mogućnosti, ali je Republički fond za zdravstveno osiguranje odbio da plati lečenje u inostranstvu. Bez obzira na nedaće, Srna je radoznalo i milo dete koje krupnim, plavim očima upija svet. Domaća javnost u poslednjih par meseci aktivno se uključila u borbu da Srna dobije nov jednjak , a pobednica šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” Ana Kokić svoju nagradu donirala je ovoj hrabroj devojčici, koja je prvu reč “mama” izgovorila u bolnici.

Pozivamo sve da se priključe akciji prikupljanja novčane pomoći za Srnu Sedmak, tako što će u nedelju doći u kafanu “Ona moja”. Deo od prihoda te večeri biće uplaćen na žiro-račun Srne Broj računa kod “UniCredit” banke 170-10253952000-06, a takođe će se na licu mesta prikupljati donacije.

Kafana “Ona moja” nalazi se na Vračaru, Vojvode Šupljikca 31a, rezervacije su besplatne, ali su obavezne 066/6626652.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.