Ovakvu prosidbu još niste videli: 5 sati go držao devojku na krovu preteći satarom

Na stotine okupljenih, zajedno sa naoružanim policajcima, posmatralo je muškarca koji je skidao deo po deo odeće naređujući svojoj devojci da čini isto, ne bi li je posramio pred okupljenim komšijama. On je pretio da će ubiti 29-godišnju partnerku, optužujući je za prevaru. Ona se, po njegovim rečima, redovno viđala sa drugim momcima dok je on bio na poslu.

U jednom trenutku se 32-godišnji Lin našao nag pred okupljenom masom. On je nesrećnoj devojci držao nož pod grlom dok su profesionalni pregovarači pokušali da smire pomahnitalog Kineza. Pre njih sreću u smirivanju mladića su okušali njegovi rođaci, ali bez uspeha.

(old_image)

Kada su ga u jednom trenutku policajci i vojnici potpuno okružili Lin je zahtevao prolaz za njega i devojku taoca. Policija je popustila pred zahtevima kidnapera, pa je on pošto je ponovo obukao svoje pantalone, sišao na ulicu. Neposredno po silasku, policajci su ga zaskočili odvojivši devojku od njega.

Polunag, sa lisicama na rukama Lin se na oduševljene šokiranih posmatrača sproveo do obližnjeg zatvora.

(old_image)

Lin se sada suočava sa potencijalnom dugom zatvorskom kaznom, zbog, kako su naveli mediji, prevelike želje da stupi u brak sa svojom devojkom, u brak koji isprva nisu podržavali ni njegovi roditelji.

Izvor: Kurir/ foto: HAP/Quirky China news/REX

Pogledajte još