NOVO RADNO MESTO: Još jedna atraktivna poslanica?!

Posle Lidije Vukićević i Nevene Adžemović, koje su se, iz glume, odnosno sa estrade, otisnule u političke vode, stiže još jedna atraktivna, potencijalna poslanica!

Ekipa emisije “Glamur” sa Hepi televizije, snimila je Soraju Vučelić, ispred Skupštine Srbije, gde se ona izjasnila kao zaintersovana za politiku, pa je prokomentarisala:

- Nisam upućena u sve naše zakone, ali, mišljenja sam da Lidija Vukićević i Nevena Adžemović, kao veoma sposobne poslanice, mogu više da doprinesu u politici.

Kamera Hepi televizije snimila je Soraju obučenu, baš kao buduću narodnu poslanicu, koja je na pitanje "šta misli o početku pregovora o ulasku u Evropsku uniju", odgvoorila:

- Iskreno, nisam ni znala da smo dobili datum za početak pregovora. Ali, s obzirom na to da sam ja poreklom iz Hrvatske, i oni su odavno u Evropskoj uniji, njima ništa dobro to nije donelo.

O vezi sa Mihajlovićem, Soraja nije komentarisala, pa je na pitanje "da li je sa proslavljenim fudbalerom bila nedavno na Kopaoniku", starleta odgovorila:

- Moja drugarica se tako ne zove!

Izvor: pulsonline

Pogledajte još