Milijarder udvostručio nagradu za prosca ćerke lezbijke: Ko je "preobrati", dobija 100 miliona evra

Čao je povećao nagradu na gotovo 100 miliona evra budući da nijedan od više hiljada prijavljenih neženja nije uspeo da uveri milijarderovu ćerku Điđi da se uda za njega, preneo je britanski list "Dejli mejl".

Milijarder i dalje tvrdi da je 34-godišnja Điđi neudata, uprkos tome što se ona pre dve godine venčala sa svojom dugogodišnjom partnerkom Šon Iv.

Čao je u intervjuu jednom malezijskom dnevnom listu rekao da, uprkos tome što je ponudio gotovo 50 miliona evra, a na njegov oglas se javilo čak 20.000 muškaraca, Điđi i dalje nije u heteroseksualnom braku.

Zabrinuti otac je istakao da ne želi da se meša u privatni život svoje ćerke, ali ipak želi da ona ima "dobar brak i decu".

Điđi je na to odgovorila da je, iako je njena supruga veoma uznemirena zbog očevog intervjua, njoj lično lakše da ga ignoriše, a čak je izrazila spremnost i da pristane na očeve želje, ali samo ako potencijalni prosac donira najveći deo novca u dobrotvorne svrhe i ako mu ne bude smetalo to što je Điđi već u braku, doduše sa ženom.

"Mislim da to što je moj otac ponudio izvesnu sumu novca neće biti dovoljno da privuče muškarca koji bi se meni svideo",
izjavila je Điđi Čao u intervjuu listu "Saut Čajna Morning Post".

"Bila bih ipak voljna da postanem prijatelj sa čovekom koji bi pristao na to da donira najveći deo novca mojoj dobrotvornoj organizaciji "Vera u ljubav", ali pod uslovom da mu ne smeta to što ja već imam ženu"
, rekla je Điđi i dodala: "Na kraju, hvala ti tata, volim i ja tebe."

Sesil Čao je u intervjuu američkoj televizijskoj stanici Ej-Bi-Si NJuz u oktobru 2012. rekao: "Ne kažem da nije u redu to što je ona gej. Mislim da je to njen izbor i njena sklonost, ali trebalo bi da bude potpuno sigurna da zna šta hoće. Možda je ono što ona hoće danas drugačije od onog što će hteti u budućnosti."

Điđi Čao se sa svojom dugogodišnjom partnerkom Šon venčala u crkvi u Parizu početkom 2012. godine, ali je Sesil Čao tek nakon što je vest o tom venčanju objavljena u honkonškim tabloidima ponudio višemilionski iznos potencijalnom mladoženji koji uspe da odvede Điđi do oltara.

Ćerka je oca obavestila o venčanju pre nego što su mediji saznali za to, a on je tada rekao da je "neprijatno iznenađen i šokiran" i molio je ćerku da vest o venčanju ne iznosi u javnost.

Kad se vest o milionskom mirazu potencijalnom mladoženji proširila svetskim medijima, počele su da pljušte ponude.

"Javio se jedan ratni veteran iz SAD, muškarci iz Etiopije, iz Istanbula, Južnoafričke republike, Portugala, zapravo iz čitavog sveta", rekla je Điđi, dodavši da joj se javio jedan Amerikanac rečima: "Zainteresovan sam za ponudu. Ja sam muškarac, ali sam istovremeno i gej."

Điđi Čao, izvršna direktorka očeve kompanije za izgradnju nekretnina, koja se u slobodno vreme bavi pilotiranjem i osnivač je dobrotvorne organizacije za borbu protiv siromaštva "Vera u ljubav", ističe da njen otac sve to radi iz ljubavi i zato što je zabrinut.

"Ja shvatam da me on voli, ali on potiče iz nekog drugog vemena i teško mu je da shvati probleme seksualnih manjina. Na poslu se sve odvija uobičajeno. Na porodičnim okupljanjima mi se grlimo i plešemo. Samo smo se složili da se ne slažemo oko toga šta je brak i porodica",
rekla je ona.

Izvor: 24sata

Pogledajte još