7 najboljih vrsta seksa

0

Bilo kakav seks, a posebno nešto novo, učiniće da vezu održite uspešnom i zadovoljavajućom. Uz sve to, nemojte zaboraviti razgovarati sa partnerom. Održavajte komunikaciju, otkrijte jedno drugom svoje želje i maštanja. Nemojte se plašiti da svoju maštu pretvorite u stvarnost.

1. Seks pomirenja
Svi znamo šta se odnosi na seks pomirenja. Iako možda nije najbolje rešenje za probleme, nemojte se ustručavati da ga ponekad praktikujete u svojoj spavaćoj sobi. Nakon žestoke svađe, seks će biti odličan, emotivan i strastven. Adrenalin koji tada oboje imate u sebi izazvaće u vašem mozgu veliko seksualno uzbuđenje koje će dovesti do povezivanja sa partnerom. Takođe, nakon seksa verovatno nećete znati zašto ste se uopšte posvađali, a bićete itekako fizički i emotivno povezani. Ovakav seks je daleko bolji od normalnog, ali nemojte se svađati samo zbog seksa pomirenja koji sledi – isforsirana strast nije stvarna i ne može potrajati.

2. Seks iznenađenja
Pokušajte da ne planirate seks. To znači da jednostavno ne razmišljate o tome, već neka bude kako i kada treba biti. Najbolje je kada se stvari jednostavno dogode same od sebe. Sa druge strane, seks iznenađenja može biti i nešto što ćete priuštiti svom dragom kada se najmanje nada. Budite zavodljive i odvažne. Vaše telo u tom trenutku biće dovoljan poklon, a vama će itekakvo zadovoljstvo biti to što ćete ga učiniti sretnim i zadovoljnim. Ali i sebe, naravno.

3. Jutarnji seks
Jutarnji seks, koliko god ga neki ne vole, ima svoje posebne čari. Poseban je osećaj kada se probudite ujutro kraj osobe koju volite. Ukoliko taj prizor začinite sa malo maženja, dodira, a na kraju i seksom – to će biti jutro koje će na vaše lice izmamiti veliki smešak i zasigurno se tamo zadržati celi dan.

4. Seks u uniformi ili odeći
Sigurno znate na šta se ovo odnosi. Isprobajte neke nove uloge i oživite svoje skrivene želje. Iako vam se možda čini čudno, ovakav seks može biti itekako strastven i primamljiv. Nemojte da vas bude sramota obući odeću bolničarke, sobarice ili nešto slično. Sve je dozvoljeno, a verujte da će strasti i iskrica biti na svim stranama. Dopustite sebi da oslobodite maštu, a verujte da nijedan muškarac neće ostati ravnodušan kada vas vidi u tom izdanju.

5. Strastveni i luđački seks
U društvu ste, a toliko ste napaljeni jedno na drugo da jedva čekate da se skinete? Gorite od želje da se taknete? Ono što sledi kod kuće je strastven, intiman i luđački seks. Tada možete preuzeti stvari u svoje ruke i opustiti se do kraja. Ovakav seks može vas povezati isto kao i vođenje ljubavi. Savet: zamišljanje seksi scena sa vašim dragim pre nego što dođe do konačne faze može u vama pojačati nivo uzbuđenja i podstaći jače seksualno zavodoljstvo.

6. Siguran seks
Siguran seks=zaštita. Svi znamo na što se tačno to odnosi. Iako vas strasti ponekad mogu odvesti u drugom smeru, uvek imajte na umu to da se zaštitite na pravi način – i od polno prenosivih bolesti i od (neželjene) trudnoće. Seks i uz dobru zaštitu može biti odličan, a skratićete muke i zabrinutost ukoliko nešto pođe po zlu.

7. Romantičan seks

Kada ste zaljubljeni, romantični trenuci mnogo znače. To ne uključuje samo romantičan seks, već i dodire, poljupce, milovanja koja su tada baš posebna. Međutim, romantičan seks znači pravo vođenje ljubavi. Upotpunite taj trenutak sa par slatkih stvarčica – upalite mirisnu sveću, otvorite bocu crnog vina, skuvajte večeru za dvoje. Doživljaj će biti potpun, a osećaj fantastičan. Sve što je potrebno je da se prepustite svom dragom i da uživate u ljubavi.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.