Ovo su 5 pitanja o ženama koja zanimaju muškarce

0

Rešili smo da upitamo muškarce koja su to pitanja koja kopkaju njih kada su žene i seks u pitanju… pa hajde da pogledamo šta su pitali i šta su im stručnjaci rekli… Ima tu svašta i za nas.

1. Šta žene zaista žele od muškarca?

Pre svega žene žele nekog pored koga će da se osećaju fantastično, atraktivno, seksi… Nekog ko će to da im pruži kroz komlimente i pažnju. Kasnije se ženske potrebe menjaju u skladu sa osećanjima i razvojem čitave veze.

Savet za vas:
Recite svom muškarcu u čemu najviše uživate tokom seksa, ili jednostavno pokretima to isto dočarajte. To će da ga podstakne da radi više ono što vam prija.

Savet za njega: Objasnite joj da vam je zaista bitno da je zadovoljite. Izmasirajte je ili joj napravite toplu kupku, pa kada se opusti polako započnite razgovor o tome šta joj prija.

2. Zašto žene glume orgazam?

Glavni razlog jeste taj da završe seksualni čin a da ne povrede njegova osećanja, međutim postoji i mnogo drugih. Žene uglavnom brinu o muškarčevim potrebama pre nego o svojim. Ponekad je u pitanju stres, depresija ili alkohol koji sprečavaju ženu da doživi vrhunac, a muškarac odmah pomišlja da je problem u njemu.

Savet za vas: Napravite mesta za seks u kom ćete uživati i opustiti se, tako nećete imati potrebu da glumite.

Savet za njega: Izgradite poverenje tako što ćete da se fokusirate na ono što joj prija. Nežni dodiri pomažu svakoj ženi da se opusti.

3. Može li žena da uživa u seksu a da ne doživi vrhunac?

Ukratko da. Ženski mozak povezuje osećanje da je voljena i fizički dodir. Tokom seksa muškarac dostiže tačku zadovoljstva gde je ejakulacija nužna. Kod žena to nije slučaj. One mogu da dostignu vrhunac zadovoljstva bez konkretnog orgazma.

Savet za vas: Počnite polako, objasnite muškarcu kako da vam priušti orgazam preko klitorisa. Tokom predigre uzmite njegovu ruku i vodite ga preko vašeg tela, na taj način ćete mu pokazati šta vam najviše prija.

Savet za njega:
Ako produžite predigru na 20 minuta povećavate šansu za orgazmom. Pokušajte da otkrijete njene manje poznate erogene zone. Ljubite je i mazite svaki milimetar njenog tela.

4. Da li devojkama vibrator više prija od pravog seksa?

Za većinu žena seks predstavlja čin u kom žele da budu što bliže muškarcu kog vole. Ona više uživa u samom činu bliskosti nego seksu kao fizičkom zadovoljstvu. Sa druge strane vrhunac koji dostiže uz pomoć vibratora kratak je, oštriji i intenzivan.

Savet za vas:
Ako vam prija da nasamo koristite vibrator, objasnite partneru da je to jednako kao kada on masturbira kada je sam.

Savet za njega:
Ako ste znatiželjni, pitajte je da uključite vibrator u vaš seksualni život. Onda čekajte da vidite šta će da se desi…

5. Da li žene uživaju u seksu tokom menstruacije?

Svaka žena ima drugačije mišljenje o tome. Neke, na primer, menstruacija odbija od seksa. Sa druge strane, kod nekih drugih dolazi do takve eksplozije hormona da su tada najraspoloženije.

Savet za vas: Ako vaš libido skače za vreme menstruacije onda možete svom partneru da predložite seks ispod tuša neposredno pred posao. Sigurno neće odbiti.

Savet za njega: Ako ona odbija seks tokom tog perioda ne shvatajte to lično. Neke žene jednostavno ne smatraju to kao nešto u čemu bi uživale.


Cosmoplitan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.