Ima 72 godine, a izgleda kao da joj je 30: Saznajte tajnu ove 'bakice'

U njenoj porodici zabeležen je i ceo niz drugih slučajeva umiranja od ove bolesti, a u porodici su izuzetno česti i slučajevi dijabetesa. Sve dakle govori, barem po standardima zapadne medicine, da je Anete Larkins imala predispozicije da već napusti ovaj svet ili bude teško bolesna. Ali njoj su 72 godine i izgleda kao da joj je 30. A navodno se tako i oseća!

(old_image)

Ovih dana putem svoje stranice na Fejsbuku primila je brojne rođendanske čestitke, a prigodno je i podelila neke savete.

U čemu je tajna ove starice?

Ona je odlučila da pokuša održati zdravlje bez lekova i hemikalija. Kao polaznu tačku uzela je staru izjavu Hipokrita: “Neka hrana bude lek i neka lek bude hrana”.

Larkinsova se odlučila na model ishrane u kojem nastoji u potpunosti izbaciti iz svog jelovnika masovno proizvedenu hranu kakvu kupujemo u našim supermarketima. Umesto toga, u svojoj kući i oko nje uzgaja puno voća i povrća koje jede u velikim količinama, a ono što ne može pojesti odmah, od toga načini sokove koje kasnije konzumira.

Pre dve godine o njoj su pisali i izveštavali neki od najpopularnijih zapadnih medija, poput ABC-a ili Daily Maila, a od tada datira i ova anegdota, o kojoj govori i slika – da kada izađe napolje sa svojim, inače, 16 godina mlađim mužem, svi misle da mu je ona kćerka.

Izvor: Doznajemo.com

Pogledajte još