Ako je raskid neizbežan, bar možeš da ga iskoristiš za kraj

0

Možda će zvučati grozno, ali ponekad, kad znamo da je vezi došao kraj, dobro je iz nje izaći na način da dečka iskoristiš za par zadnjih sitnica. Znamo, da, grozno je, ali ako već znaš da planira da te ostavi (ili ti njega, što sve čini još okrutnijim), možda nije loše da ti posluži pre nego što zauvek zalupi vrata.

Evo nekoliko ideja.

Gadni poslovi po kući
Onaj pauk zbog kog se bojiš da uđeš u dnevni boravak nije nešto čime želiš da se baviš, a tvoj uskoro bivši dečko sigurno nema problema s tim. Neka ga ukloni, baci u smeće, a onda, kada iznese to smeće, neka se ni ne vrati. (Znamo da smo zlobni).

Pomeranje teških predmeta
Dušek je pretežak da ga okreneš sama, a ni ormar neće sam da se pomeri? Tvoj budući bivši idealan je kandidat za ove poslove. Umesto da se kasnije mučiš, neka ti on „pomogne“, i kad kažemo pomogne, mislimo neka sve uradi sam.

Mali makeover sobe
Ne kažemo da mora da kreči, ali ako želi, može i to. Ako tvojoj sobi treba novi izgled ili si samo poželela lepe police, iskoristi ga dok je još tu.

Zadnji seks
Da ne bi bilo da samo pričamo o fizičkom radu, on je tu i za malo fizičkog uživanja. Parovi koji znaju da će raskinuti često obave i taj zadnji, oproštajni seks, koji je jedan od boljih, ako nas pitate.

Izvor: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.