Nedeljni ljubavni horoskop: 27.1.2014. – 2.2.2014.

OVAN

Imaćete potrebu da ugađate svima oko sebe tokom cele nedelje, pa ako ste u vezi, voljena osoba će biti oduševljena vašim ponašanjem. Ništa vam neće biti teško i za vas od ponedeljka ne postoje granice! Male stvari vam okupiraju pažnju u utorak – pripazite se toga da ne budete sitničavi i nemojte prigovarati ako nije sve onako kako ste zamislili. O vašim osećanjima ćete dosta razmišljati u četvrtak i petak, pa ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete spremni da donesete neke važne životne odluke. U nedelju vas očekuje dosta telefonskih razgovora.

BIK

Pokušaji da ispravite nešto što ste skrivili u proteklom periodu neće uroditi plodom, ali to nije razlog da očajavate. Potrebno je malo strpljenja i vremena i mnoge stvari će ponovo doći na svoje mesto. Od utorka povedite računa o tome šta govorite u prisustvu voljene osobe – ona će najverovatnije biti prilično osetljiva na prigovore i kritike. U utorak i sredu nećete biti raspoloženi za romantiku i ljubavna pitanja, dobro bi bilo oda se okrenete hobijima ili poslu kojim se bavite. Za vikend, pokušajte da odredite šta vam je zaista bitno u životu.

BLIZANCI

Iako je nedelja pred vama povoljna za romantiku, moguća su manja razočarenja na ljubavnom planu. U želji da udovolite partneru, preći ćete neke granice. Vaša potreba da volite i budete voljeni će biti pogrešno protumačena, a vi nezadovoljni nekim razvojem situacije. Velika očekivanja imate i u subotu, ali do tada će tenzija pasti i sve se vratiti u normalu. Potrudite se da se za vikend posvetite sebi i sopstvenim željama.Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka se ne vezuju za one koje su od nedavno upoznali.

RAK

Početak nedelje će biti izuzetno uzbudljiv! Vaša kreativna priroda učiniće da postanete potpuno nezaustavljivi i biće vam izuzetno lako da svog partnera učinite toliko srećnim da se nađe u oblacima. Vi ćete jednostavno voleti i tako učiniti da budete voljeni. U sredu i četvrtak, međutim, trebaće vam predah, pa ćete i vi i partner odlutati u svoje obaveze. Ali, ne brinite! To je potrebno kako se ne biste zasitili jedno drugog. Za to vreme smislite nove ideje koje ćete iskoristiti za zajednički život i uživati u svojoj ljubavnoj sreći. Slobodnim predstavnicima ovog znaka predstoji interesantan poziv.

LAV

Početak nedelje biće vam neobično uzbudljiv, pa se može dogoditi da se izmorite i loše funkcionišete kasnije u toku nedelje. Nemojte očekivati da će vaše kolege sa posla to razumeti. I ne treba da razumeju. Vi jednostavno morate razgraničiti te dve stvari. Suze na poslu niko neće tolerisati. Neće čak ni sreću, ako zbog toga ne budete mogli da radite kako treba. Za vikend budite slobodni da osobu do koje vam je stalo pozovete na večeru ili u šetnju i dogodiće vam se puno toga lepog što ćete pamtiti ceo zivot. Zvezde će biti na vašoj strani. Iskoristite to!

DEVICA

Vaša sposobnost da istupite i preuzmete vođstvo dolazi do izražaja već u ponedeljak. Čak i ako se nađete u najobičnijoj situaciji, na primer u opuštenoj šetnji, okolina će primetiti ono od čega ste sazdani - a pogotovo potencijalna simpatija. Sreda i četvrtak su naročito povoljni dani za organizaciju na ljubavnom planu. Ove nedelje vi ste ta polovina koja će voditi glavnu reč u vezi. Za vikend ćete biti zadovoljni pravcem u kome se razvija vaš odnos, nađite vremena samo za vas i partnera.

VAGA

Obratite pažnju već na početku nedelje kome šta poveravate, a tiče se ljubavnog života. Neko u vašoj okolini je zavidan na vaš odnos i nema iskrene namere. Držite se samo društva proverenih prijatelja. Stvari će postati mnogo opuštenije sredinom nedelje, tada nećete morati da brinete da li iko zloupotrebljava vaše poverenje. Uživaćete u divnim momentima provedenim sa vašim voljenim bićem. Pokušajte da izdvojite vreme da zadovoljite vaš avanturistički duh. Uplatite aranžman za produženi vikend i okušajte se u nekom ekstremnom sportu, zašto da ne?

ŠKORPIJA

Ko ne reskira, ne profitira - već na samom početku nedelje skupite hrabrosti i pozovite vašu tajnu simpatiju na prvi sastanak. Ako to ne učinite, izvesno je da ćete kasnije zažaliti. Iako se stvari ne budu razvijale kako ste isprva očekivali, pokušajte da shvatite da je realnost jedno, a fantazije drugo. Imajte realna očekivanja, prijatno ćete se iznenaditi. Sredinom nedelje, možete da očekujete konflikte sa prijateljima, zbog toga što ćete biti iritabilniji nego inače. Pokušajte da se osamite na par dana, dok tenzija ne prođe. U nedelju nađite vremena da porazmislite o budućnosti vaše veze.

STRELAC

Imate potrebu da proveravate da li su ljudi na pravi način shvatili ono što želite da im kažete. Nemojte se začuditi kada vam vaša voljena osoba kaže da preterujete u tome. Imajte malo vere u druge. Sredinom nedelje, jedan telefonski poziv bi mogao naročito da vas obraduje. U pitanju će biti pozivnica za zabavu koju ste dugo, sa nestrpljenjem očekivali. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, petak je dan kada biste mogli da upoznate nekog interesantnog. Pokušajte da ne odajete koliko ste uzbuđeni, vaše ponašanje bi druga strana mogla da protumači kao navalentnost.

JARAC

Bilo da ste u vezi ili tragate za ljubavlju, ova nedelja donosi mnogo prijatnih iznenađenja. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, neka naprave plan za kraće putovanje najkasnije do utorka. Neke stvari će se iskristalizovati u sredu, pa je moguće razrešenje eventualnih nesporazuma. Vaše pregovaračke veštine će opet biti potrebne u petak, ali sada se radi o jednom bliskom prijatelju ili članu porodice. Za vikend su moguća nova poznanstva, naročito za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su singl.

VODOLIJA

Ove nedelje ćete poželeti da napravite veći pomak na svom ljubavnom planu. Spremni ste za promene, ali i ustupke. U ponedeljak biste mogli da naučite jednu važnu životnu lekciju. U utorak je potreban dodatni oprez, naročito u jednom razgovoru u kome se lako može desiti da kažete i ono što ne mislite. Tenzija se nastavlja u sredu, pa bi bilo najbolje da neko vreme provedete bez voljenog bića. Za vikend ćete više biti posvećeni nečijim tuđim, a ne svojim željama, ali vam neće teško pasti da ugađate drugima. Neka želja se ostvaruje u nedelju.

RIBE

Pred vama je nedelja ispunjena lošom komunikacijom, tenzijom i nesporazumima – jednom rečju, katastrofa! Pa ipak, mnogo toga negativnog možete izbeći ako budete taktični, promišljeni i strpljivi u ophođenju sa voljenim bićem. U utorak je moguć novi susret ili poziv na prvi sastanak, ali situacija se neće razvijati u željenom pravcu. Ako zadržite smisao za humor i optimističan stav, možete mnogo toga da naučite iz ovog iskustva. Od četvrtka pa sve do subote, suzdržite se od ishitrenih reakcija i odluka za koje niste sigurni da ćete ih do kraja sprovesti.

Izvor: Horoskopius.com

Pogledajte još