Pevačica proživela horor na 'tezgi' - Molila sam Boga da se ne smrznem!

Naime, Goca Božinovska je sa prijateljicom doživela pravu dramu kada se, vraćajući se iz Slovenije u Beograd, izgubila u jednom mestu i tu ostala zarobljena, a od stresa i hladnoće debelo promrzla, što je i potvrdila za „Alo!".

- Bilo je užasno! Mogla sam da se smrznem, a ko za maler grejanje u autu kao da se pokvarilo. Mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo drugima, međutim, prevarila sam se. Molila sam boga samo da živi stignemo kući.

Skoro šest sati smo se borili sa užasnom vremenskom nepogodom, promrzli, zaleđeni, umorni, neispavani, ali, na svu sreću, to je iza nas. Već mi je bolje, samo neka sam ja kod svoje kuće. Pijem tople čajeve i vitamine, tako da mi je već bolje i biću za dan-dva kao nova - rekla je za „Alo!" Božinovska, koja nije imala snage da priča o detaljima za nju mučnog puta, ali smo podatke dobili od izvora bliskog pevačici.

- Goca je sa drugaricom tumarala po slovenačkim selima jer je policija vratila celu kolonu koja je išla ka hrvatskoj granici. Međutim, njene noćne more su počele kada je Goca skrenula sa puta i našla se u nepoznatom mestu, a onda nije znala šta dalje. Zbog snežne mećave nikoga u blizini nije bilo, a u nekoliko navrata su pokušali da pozovu pomoć, ali ni mobilni telefon nije funkcionisao. Tako zavejane u nepoznatom mestu provele su skoro šest sati pokušavajući da se po mrklom mraku domognu nekog osvetljenog puta - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

(old_image)

- Kada su gotovo izgubili svaku nadu, naišao je neki čovek sa džipom koji im je prišao i prepoznao folkerku. Odmah im je pritekao u pomoć tako što je osvetlio i pokazao put, a s obzirom na to da odlično poznaje kraj u kom se Goca zatekla, vrlo lako je uputio na pravi put odakle se može izaći na autoput za Hrvatsku, a onda zatim i za Srbiju.

Ova avantura ostavila je vidne posledice na pevačicu, pa je sada ona prikovana za krevet, u kom se leči pomoću toplih čorbica, čajeva i vitamina jer su hladnoća, stres i umor učinili svoje. Inače, pevačica je ovo neprijatno putovanje doživela nakon što je imala odličan nastup u jednom klubu u Sloveniji - zaključuje naš sagovornik.

Pogledajte još