OSTAJE BEZ DINARA: Jelena nagradom sa "Farme" vraća dugove!

Ona je tada uzela pola te sume kako bi preko svoje novootvorene firma realizovala predstavu za koju joj je pomoć obećao i tadašnji ministar kulture Nebojša Bradić. Pošto nije plaćala rate, kamata je mesečno rasta ui nagomilavala se, pa joj je trenutni iznos dugovanja skoro kao nagrada u rijalitiju. U septembru je njen advokat Vesna Golubović šptvrdila da je rediteljka tad imala 32.638 evra duga.
Dobro obavešteni izvor kaže da ona nema drugog izbora nego da sav novac koji dobije od Pinka da banci.

- Umesto što troši pare sa verenikom Čupom Kalačem na putovanjima, mogla bi da počne da odvaja novac da bi isplatila kredit. Ona se upravo zbog toga prijavila u rijaliti da bi zaradila honorar i dala ga na dugove. Kad vrati kredit i još neke sitne dugove koje ima, ostaće bez dinara Bar će joj savest biti mirna jer nikome ništa neće dugovati.

Golubovićeva je inače očekivala da će novac vratiti zahvaljujući pomoći sponzora. Mislila je da će dobiti znatna sredstva od ministarstva, ali je odbijena. Od tada je upala u velike probleme i depresivno stanje, pa je iskoristila ponudu za rijaliti i verovala je da će uspeti da zaradi novac. Izgubila je spor pred Privrednim sudom, a Privredna banka iz Beograda, koja joj je dala novac, odbila je da se nagodi sa klijentom.

Alo

Pogledajte još