Dala bubreg mužu: Hoću ga nazad!

Jedna žena u Britaniji spasla je život mužu tako što mu je darovala svoj bubreg. Međutim, zbog toga je, kaže, zažalila. Nakon što je ostavio, bubreg želi nazad.

Andi Lamb umirao je jer su mu otkazivali bubrezi, a na životu ga je održavala dijaliza, piše Daily Mail. Bio mu je potreban novi bubreg, ispričala je njegova supruga Samanta koja ga je nagovorila da uzme njezin.

Par se venčao 2007. godine, a Andi je konačno napustio Samanthu 2012. godine. Samanta koja sada čeka da potpiše papire za razvod kaže da je zažalila čim je operisana. Veruje naime da ju je Andi varao s njenom prijateljicom što on poriče. Par je pokušao da spasi brak ali Samanta je, tvrdi, kasnije otkrila i da je Andi imao seks čatove sa ženama na internetu.

- Definitivno bih prošla operaciju ponovo, ali ne bih njemu dala bubreg. Mrzim ga. Kad bih mogla, uzela bih ga nazad i dala bih ga nekom drugom - rekla je 41-godišnja Samantha.

Andi je ispričao da nikada nije hteo da Samanta donira bubreg jer je to bio veliki rizik, ali da je ona insistirala. Dodao je da će joj uvek dugovati svoj život.

Pogledajte još