IZNENAĐENJE: Još jedna gošća u X Factoru!

0

Pored popularne pop pevačice Jelene Rozge koja, kako saznajemo, za sve gledaoce priprema spektakularan nastup samo za ovu priliku, u revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske: Doris Dragović!

Kako nezvanično saznajemo, takmičari „X Faktora“ jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu lajv emisiju. „Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje.

Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije – emotivnu baladu od Tutti Frutti Benda!“ – zadovoljno ističe Maid Hećimović. Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se pesmom američke pop grupe OneRepublic – Counting Stars, dok će Kristinini “Doktori” otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima.

Šta će ostali finalisti pevati I kako će njihovi nastupi izgledati videćemo u novoj epizodi “X Faktora” koja je na programu u utorak (21:00) na TV Pink.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.