Kup Koraća: Zvezda protiv Borca, Partizan na FMP

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 6. do 9. februara u beogradskoj hali Pionir.

Utakmica Crvena zvezda - Borac Čačak igra se u četvrtak, 6. februara od 18.30, a od 21 sat igraju Radnički Kragujevac – OKK Beograd.

U petak, 7. februara od 18.30 u četvrtfinalu Partizan igra protiv FMP-a, a od 21 sat počinje duel Mega Vizura - Crnokosa.

Polufinalne utakmice igraju se u subotu, 8. februara od 17 i 21 sat, a finale je na programu u nedelju od 20.30.

Žreb je bio poludirigovan pa u četvrfinalu nisu mogle da se sastanu ekipe koje se takmiče u Jadranskoj ligi.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je da je se nada da će ovogodišnji turnir proći bez incidenata, za razliku od prošlog, kada je finale između Crvene zvezde i Partizana zbog prekida igrano u dva dana.

"Verujem da ćemo učiniti sve da turnir prođe na najbolji način I da će se izbeći ružne scene iz prošle godine. Mislim da imamo snage i iskustva da izbegnemo to i da zaista od ovog takmičenja napravimo pravu feštu", rekao je Đilas novinarima na žrebu.

"Siguran sam da će svih osam ekipa na najbolji način popularizovati košarku, da ćemo videti mnogo zanimljivih utakmica. Naučeni iz prošlih godina, to što je neko favorit za pobedu, ne znači da će tako i biti, posebno u ovom takmičenju", dodao je Đilas.

Cena karte za četvrtfinalne utakmice su 200 dinara za tribine, 400 za parter, 600 dinara za plavu i belu ložu i 800 za centralnu ložu.

Za polufinalne utakmice, za ulaznicu za tribine treba izdvojiti 300 dinara, za parter 500, za plavu i belu ložu 700, a za centralnu ložu 1.000 dinara.

Za finale, karta za tribine košta 500 dinara, za parter 700, plavu I belu ložu 1.000, a za cenralnu ložu 1.500 dinara.

KSS će naknadno saopštiti kada će se karte naći u prodaji.

Pogledajte još