Radonjić: Idemo na pobedu u Atini

"Utakmicom u Grčkoj počinje drugi krug takmičenja u Evrokupu. Prošle nedelje smo igrali protiv Panionisosa i tada su oni u prvom delu pokazali da čvrstom i jakom igrom žele da nam pariraju i tako su ostali u igri. U Atini bi trebalo da ponovimo igru iz drugog poluvremena, da na taj način pokušamo da kontrolišemo igru i da dođemo u situaciju da osvojimo bodove", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 18 časova u Atini igraju protiv Panioniosa, utakmicu četvrtog kola L grupe, druge faze Evrokupa. Zvezda je prošle nedelje u Beogradu pobedila grčku ekipu sa 84:64.

"Oni će sigurno na svom terenu pokušati da budu bolji nego u Beogradu, ne smemo da dozvolimo da se to desi. Ne očekuje nas lagan duel, iako je razlika u prvom meču možda bila i prevelika. Igra koju su prikazali nam govori da moramo da budemo obazrivi. Spremamo se da igramo dobro i da slavimo, a opterećenje je uvek prisutno. Svesni smo u kakvoj smo situaciji, želimo da odigramo dobro", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde dodao je da je zdravstveno stanje u ekipi dobro i da se nada da će u punom sastavu otići u Grčku. On je istakao da klub nije opterećen datumom kada je u pitanju dovođenje novih igrača.

"Na tržištu je speciffična situacija, mi to pratimo duže vreme. U poslednjih nekoliko dana smo imali par opcija, ali se to nažalost nije realizovalo. Nastavljamo da radimo na dovođenju pojacanja neopterećeni datumom, ne želimo da dovedemo igrača tek da bismo ga doveli, već da nađemo rešenje koje će nam dati kvalitet više", rekao je Radonjić.

Posle tri kola u L grupi, Zvezda je druga na tabeli s dve pobede I porazom, dok je Panionios pretrpeo sva tri poraza i nalazi se na poslednjem mestu.

Pogledajte još