Mladić prosi kako bi povećao penis

Ovom mladiću s Novog Beograda je potrebno 5.000 evra, i to za nadogradnju penisa! To će mu, kako kaže, pomoći da se reši kompleksa zbog malog polnog organa, koji ga sve vreme sputava da stupi u seksualne odnose.


Leči komplekse

Mladić prosi u podzemnom prolazu na Zelenom vencu, a u rukama drži natpis: "Potreban novac za povećanje penisa“, kojim slučajne prolaznike moli da mu pomognu.

"Video sam da je vaša koleginica solidno prošla kad je prosila za silikone, pa sam pomislio zašto i ja ne bih pokušao. Pogotovo zato što će meni zarađeni novac omogućiti da pomoću operacije prevaziđem barijeru zbog malog penisa i tako napokon uspem da nađem devojku koja će hteti da spava sa mnom", objašnjava Nikola svoje razloge i dodaje da ima stalan posao, ali da zarada ipak nije dovoljna da pokrije troškove operacije.

U roku od 15 minuta Nikola je uspeo da iskamči četiri stotine dinara.

Ljudi se smejulje, u društvu šapuću da "to mora da su ovi iz Kurira“, starije gospođe u neverici se krste, mlađe curice mu dobacuju da je "bolje da poveća mozak“, klinci i studentkinje ga fotografišu, a muškarci svih generacije saosećajno pružaju pomoć. Materijalnu, naravno!

Radnik "Parking servisa“ prvo fotografiše momka, a potom se hvata za novčanik. Prilazimo mu i pitamo ga zašto mu je ostavio 50 dinara.

"Podržavam to što namerava da uradi", kaže ovaj radnik.


I stranci pomogli

Grupa od četiri dvadesetogodišnjaka posle nekoliko sekundi prilazi Nikoli i u kutiju mu stavlja 20 dinara.

"Simpatičan mi je. Totalno je lud i dobro se provodi! Nemoguće da je nevin i da ima kompleks zbog malog penisa, kako vi kažete, veličina nije bitna za vođenje ljubavi s devojkom"
, kaže nam u prolazu jedan od njih.

Najviše ga izbegavaju srednjoškolke. Dobacuju mu kad su u društvu, ismevaju ga ili fotografišu, a najčešće se samo sramežljivo osmehuju. Jedna studentkinja mu ostavlja 50 dinara.

"Ako je za veći penis, evo para! Naravno da navijam za povećanje polnog organa! Podržavam momka, sto odsto"
, objasnila je ona.

Komunalci mu dozvolili da prosi

S obzirom na to da su pripadnici Komunalne policije dozvolili Nikoli da prosi u podzemnom prolazu, "ali samo nakratko“, posle 15 minuta poželeo je da promeni lokaciju. Otišao je u Knez Mihailovu ulicu, u nadi da će tamo zateći više prolaznika spremnih da udele samilost.

Izvor: Kurir

Pogledajte još