Otkrijte šta vam poručuju seksi snovi

Prema rezultatima istraživanja Fakulteta za tumačenja snova i noćnih mora iz Montreala 8 odsto naših snova je poveznao sa seksom (dokazano je i da frajeri sanjaju perverzne seksi snove češće od nas žena).

Otkrijte šta znači kada sanjate orgije, seks sa šefom, a šta reprize iz vlastitog ljubavnog života...

Misteriozni ljubavnik
Stručnjak za tumačenja snova Lauri Kvin Lovenberg, autorka knjiga "Samo sanjajte" i "Protumačite svoje snove, promenite svoj život", kaže da san u kojem se nalazite u klinču s nepoznatim frajerom kojem čak ni ne zapamtite lice ne znači ništa drugo nego da vam u životu nedostaje muškog hormona, odnosno muškosti. Taj frajer ne predstavlja nikakvu srodnu dušu s kojom ćete jednog dana uživati u seksu, već treba da vas podstake da se ponašate više frajerski i zauzmete se za sebe.

Seksi afera s drugim frajerom

Lovenberg kaže da san u kojem se spetljate s nepoznatim frajerom koji nije vaš dečko, muž ili partner ukazuje na neke probleme u odnosu s vašim muškarcem. Krivica koju osećate nakon ovog sna (ipak ste se upravo probudili iz sna u kojem ste uživali u seksu s totalno drugim frajerom) simbol je za nešto što vam odvlači pažnju od vašeg muškarca. Nešto drugo vam je zanimljivije i ne možete se potpuno posvetiti svom frajeru. Duboko u sebi, verovatno i sami znate da nešto između vas i vašeg partnera nije u redu i vreme je da to rešite.

Seks s osobom istog pola
Iako ovakav san može biti pomalo zbunjujuć, nema mesta panici. Ako sanjajte seks s devojkom i u tome uživate, nemojte paničariti. Prema DreamMoods.com ovakav san naglašava vaše samopouzdanje i prihvatanje same sebe. Dakle, ako sanjate seks s devojkom zapravo pokazujete ljubav samoj sebi.

Seks s bivšim
Ovaj san je zabavan. Iako ste mislili da je ta veza za vas odavno završena priča i da su osećaji prema bivšem potpuno nestali, kako je moguće da ga sada sanjate? Lovenberg tvrdi da kada sanjate seks bivšim morate prodrmati svoj seksualni život. Može ukazivati na manjak seksualne aktivnosti (možda se nalazite u sušnom periodu i od seksa u vašem životu nema ni S) ili se veza u kojoj se trenutno nalazite postala kolotečina i nedostaje joj strasti! Prodrmajte se malo i bacite se u seksi akciju!

Seks s kolegom s posla

Uvek je zabavno doći na posao kada ste noć pre ludovali i svašta radili s kolegom koji sedi preko puta vas. Ako od ranije niste zaljubljeni u njega, ovaj san može značiti da biste trebalo da sarađujet, naučite ili tražite savet od tog kolege kako bi mogli da napredujete, kaže Lovenberg. Iako, san u kojem sanjate seks s kolegom s posla svakako će vam pomoći da mu posvetite više pažnje.

U klinču sa šefom

Ovaj je definitivno jedan od najuzbudljivijh, ali i jedan od najneugodnijih za vas sledeće jutro u kancelariji. Tumači seksi snova najčešće ne pridaju toliko pažnju osobi s kojom se seksate već onome šta ta osoba predstavlja. U ovom slučaju, vaš šef je simbol za preuzimanje inicijative u nekim segmentima vašeg života. Uzmite stvari u svoje ruke.

Orgije
Prema tumačenju DreamMoods.com kada sanjate orgije to ima vrlo jednostavno značenje. Orgije predstvaljaju požudu, strast, napaljenost i potrebu za seksom. Iako, drugo tumačenje ovog sna može značiti da ste izgubljeni u životu i da morate posvetiti pažnju gde trošite svoje vreme i energiju i postaviti sebi prioritete u životu, dakako, na vaše zadovoljstvo.

Izvor: 24sata

Pogledajte još