Ljubavni horoskop za 28. januar

OVAN
Nemojte danas previše pažnje poklanjati nečemu što ste čuli da na vaš račun pričaju članovi porodice vašeg partnera ili neko iz kruga njegovih tj. njenih prijatelja. Verujete da ste uticajni i da možete da se izborite sa onim što vas opterećuje u vezi sa vašim statusom u vezi ali u stvari, niste spremni da probleme rešavate hladnokrvno. Ako ste slobodni, moguća romansa sa Lavom.

BIK
Neko će pokušati da vas impresionira na način koji će vam imponovati. Ne bi trebalo da se previše nervirate u vezi sa nekim ko vam je uvek bio izuzetno drag. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko pitanja koja se tiču partnerovog posla. Dobićete priliku da se upoznate sa osobm koja je prisutna u javnosti ili veoma ambiciozna.

BLIZANCI
Napeti ste i nervozni jer se mnogo toga ne odvija kako biste želeli. Trudite se da budete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije iako se možda radi o osobi koja nije slobodna. Želite da date partneru podršku u vezi sa njegovim poslovim planovima iako se možda ne slažete u potpunosti sa njim. Ako je partner ljubmoran, nemojte mu davati povod za to.

RAK
Očekujete da vam se javi osoba sa kojom imate dobru komunikaciju i sa kojom ste se uvek dobro slagali. Ako se radi o nekom koga niste u poslednje vreme imali prilike da sretnete ili da često viđate, verovatno ćete se potruditi da do susreta svakako dođe. Verujete da vam je neko veoma naklonjen, moguće da se radi o Škorpiji, Jarcu ili Biku. Sa Devicom nećete moći lako da uspostavite komunikaciju.

LAV
Verujete da vam neko pravi probleme u ljubavi i da se trudi da vam da na znanje da bi trebalo da donsete odluku koja se tiče oboje. Potrebno je da pokažete više kooperativnosti jer vam se otvaraju neke nove, povoljne mogućnosti, posebno rođenima krajem znak au saradnji sa Blizancima dok rođeni u decembru mogu očekivati poziv od Škorpije ili Ovna.

DEVICA
Tranzit Meseca preko Jarca donosi mogućnost lepe ljubavi.Plutona, planeta koja upravlja načinom na koji komunicirate sa svetom nalazi se u konjukciji sa planetom ljubavi, Venerom zbog čega u prvi plan može izbiti vaša potreba za dobrom komunikacijom. Partner ima utisak da dajete obećanja bez pokrića.Budite spremni da se sretnete sa jednim Bikom naročito ako treba da mu se izvinite.

VAGA
Merkur,vladalac astrološke kuće tajnih ljubavi ali i tajni, u Vodoliji mogao bi svojom pozicijom da donese neku novu ljubav na posu ili preko poslovnih kontakta. Ipak pozicija Plutona podriva vašu sigurnost u sebe ili ćete možda imati potrebu da sa partnerom podelite neke brige. To je ipak bolje nego da ulazite u bilo kakvu vrstu rasprave.Vaš partner je zbog nečega neraspoložen.

ŠKORPIJA
Mesec u Jarcu može značiti da ste spremni da uđete u stalnu vezu sa nekim ko vam po svemu odgovara, posebno po želji da vas štiti i da vam bude oslonac u svemu.Ipak možete takođe biti rastrzani između želje da budete u stabilnoj vezi i želje da uđete kratku, strastvenu vezu sa jednim vatrenim znakom.Porodični odnosi su za vas veoma bitni, posebno ako ste u zrelom dobu.

STRELAC
Dobijate priliku da se sretnete sa nekim na poslu ko vam je posebno veoma simpatičan. Previše ste sumnjičavi prema Škorpiji ili Jarcu. Imate tajne želje o kojima ne pričate a koje možda i nisu usmerene ka njemu, već prema jednom Ovnu.Ako ste slobodni,možda će vam se udvarati neko koga ne poznajete dovoljno a s kim biste želeli da ostvarite bolji kontakt.

JARAC
Imate priliku da se sretnete sa Bikom ili Škorpijom, Rakom sa onim znacima koji vam prijaju jer su slični vašem temperamentu. Ako ste u vezi sa Vagom, veoma je ponosna na vas i na način na koji se ponašate u društvu, smatra da imate stila.Ako vam je partner izrazito ljubomoran, nemojte se previše nervirati ukoliko ne bude želeo da se sa vama dogovara oko nekih zajedničkih pitanja. Verovatno vam daje na znanje da je zbog nečeg pomalo ljut.

VODOLIJA
Nepotrebno se nervirate oko primedbi na vaš račun od strane jedne Device ili Škorpije ili od strane nekog s kim ste možda i u srodstvu ili se radi o nekadašnjoj simpatiji. Razmišljate o novim poslovnim vezama koje bi vam omogućile da ostvarite bolju zaradu.Neko ima dobre namere prema vama, posebno ako se radi o Raku ili Ovnu a vi niste spremni da tu osobu prihvatite zbog onoga što ste o njoj čuli. Ipak, to se ne uklapa u vašu sliku o njoj, budite realniji.

RIBE
Ne bi trebalo da dopustite da vas bilo ko zlaupotrebljava čak ni u ime ljubavi. Pomalo ste spori i pored pozicije Mara u vazdušnom znaku i čekate da partner napravi prvi korak i pokaže više entuzijazma kada je u pitanju zajednički život. Moguć je susret na poslu sa nekim ko vas pomalo ignoriše.Ako vam se dopadaju Vaga ili decembarski Jarac, imate priliku da provedete prijatno veče u većem društvu. Dobro se slažete sa Vagom.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još