STRES: Dojava o bombi na suđenju Dare Bubamare

Pevačica je prošla kroz agoniju kada su rekli da sve stranke, advokati i sudije moraju hitno da napuste sudnicu i zgradu suda, jer je javljeno da je u ovoj ustanovi postavljena bomba. Kako saznajemo, dojava je bila lažna, ali Dara se veoma potresla.

- Dara se juče rano ujutru pojavila u Prvom osnovnom sudu kako bi prisustvovala jednom suđenju. Samo što su ušli u sudnicu, stiglo je obaveštenje da svi hitno moraju da napuste zgradu jer se u njoj nalazi bomba.

Dara je odmah pohrlila napolje, a nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je reč o lažnoj dojavi. Bez obzira na to, Dara se veoma uplašila za svoju bezbednost - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici, a kako bismo i od Dare saznali kako se sve desilo, pozvali smo je, ali ona je do zaključenja ovog broja bila nedostupna.

Potvrda ove informaciju stigla je od Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Mlađi muškarac prijavio je kako je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda postavljena bomba i policija je počela sa kontradiverzivnim pregledom - rečeno je Tanjugu, a nakon pregleda utvrđeno je da je dojava lažna.

Izvor: Alo

Pogledajte još