Otkrijte kakvo značenje nose vaši seksi snovi

Prema rezultatima istraživanja Fakulteta za tumačenja snova i noćnih mora iz Montreala 8 posto naših snova je povezano sa seksom (dokazano je i da muškarci sanjaju perverzne seksi snove češće od žena). Da bismo vam pomogli u dešifrovanju vaših seksi snova konsultovali smo stručnjake s tog područja i oni su nam objasnili značenja osam najčešćih seksi snova. Pa krenimo redom!

Misteriozni ljubavnik

Stručnjak za tumačenja snova Lauri Quinn Loewenberg, autorka knjiga „Samo sanjajte“ i „Protumačite svoje snove, promenite svoj život“, kaže da san u kom se nalazite s nepoznatim muškarcem kom čak ni ne zapamtite lice ne znači ništa drugo nego da vam u životu nedostaje muškog hormona, odnosno muškosti. Taj muškarac ne predstavlja nikakvu srodnu dušu s kojom ćete jednog dana uživati u seksu, već treba da vas podstakne da se ponašate više frajerski i zauzmete se za sebe.

Veliki tabu na „O“

Prema analizama DreamMoods.com snovi o orgazmu ili sam orgazam simbol je za velike završetke, i to ne bilo kakve već uzbudljive završetke. Iako, ovaj san može značiti i pojačanu seksualnu napetost i može da bude poziv na buđenje iz zimskog sna. ALARM! Vreme je za seks!

Seksi afera s drugim muškarcem

Loewenberg kaže da san u kom se spetljate s nepoznatim frajerom koji nije vaš dečko, muž ili partner ukazuje na neke probleme u odnosu s vašim muškarcem. Krivica koju osećate nakon ovog sna (ipak ste se upravo probudili iz sna u kom ste uživali u seksu s totalno drugim muškarcem) simbol je za nešto što vam odvlači pažnju od vašeg muškarca. Nešto drugo vam je zanimljivije i ne možete se potpuno posvetiti svom dečku. Duboko u sebi, verovatno i sami znate da nešto između vas i vašeg partnera nije u redu i vreme je da to rešite.

Seks s osobom istog pola

Iako ovakav san može biti pomalo zbunjujuć, nema mesta panici. Ako sanajte seks sa devojkom i u tome uživate, nemojte paničiti. Prema DreamMoods.com ovakav san naglašava vaše samopouzdanje i prihvatanje same sebe. Dakle, ako sanjate seks sa devojkom zapravo pokazujete ljubav samoj sebi.

Seks s bivšim

Ovaj san je zabavan. Iako ste mislili da je ta veza za vas odavno završena priča i da su osećanja prema bivšem potpuno nestali, kako je moguće da ga sada sanjate? Loewenberg tvrdi da kada sanjate seks s bivšim morate prodrmati svoj seksualni život. Može ukazivati na manjak seksualne aktivnosti (možda se nalazite u sušnom periodu i od seksa u vašem životu nema ni S) ili se veza u kojoj se trenutno nalazite postala kolotečina i nedostaje joj strasti! Prodrmajte se malo i bacite se u seksi akciju!

Seks s kolegom s posla

Uvek je zabavno doći na posao kada ste noć pre ludovali i svašta radili s kolegom koji sedi preko puta vas. Ako niste zaljubljeni u njega, ovaj san može da znači da treba da sarađujete, nešto naučite ili zatražite pomoć od tog kolege kako biste mogli napredovati, kaže Loewenberg. Iako, san u kom sanjate seks s kolegom s posla svakako će vam pomoći da mu posvetite više pažnje.

U klinču sa šefom

Ovaj je definitivno jedan od najuzbudljivijh, ali i jedan od najneugodnijih za vas sledeće jutro u kancalariji. Tumači seksi snova najčešće ne pridaju toliko pažnju osobi koja je objekat vašeg seksi sna, već onome što ta osoba predstavlja. U ovom slučaju, vaš šef simbol je za preuzimanje inicijative u nekim segmentima vašeg života. Uzmite stvari u svoje ruke.

Orgije

Prema tumačenju DreamMoods.com kada sanjate orgije to ima vrlo jednostavno značenje. Orgije predstvaljaju požudu, strast, napaljenost i potrebu za seksom. Iako, drugo tumačenje ovog sna može značiti da ste izgubljeni u životu i da morate posvetiti pažnju gde trošite svoje vreme i energiju i postaviti sebi prioritete u životu, dakako, na vaše zadovoljstvo.

izvor: Index.hr

Pogledajte još