11 tipova muškaraca sa kojima bi trebalo da se zabavljate pre braka

UMETNIK

Šta ćete dobiti: Udvaraće vam se poezijom, sviranjem, pevanjem, slikanjem... Biće romantičan, i želeće da priča o svojim emocijama. Donosiće vam besplatnu kafu iz kafića u kom radi.

Zašto veza možda neće opstati: Ono što mu je velika prednost, ujedno mu je i ogromna mana. Osetljivi muškarci su super, ali je problem u tome što su u glavnom najosetljiviji upravo po pitanju svojih osećanja.

BEKRIJA

Šta ćete dobiti: Njegov entuzijazam i ljubav prema životu biće zarazni. Naučićete da uživate u životu. Vaši prijatelji će ga obožavati i nema šanse da će nekome biti dosadno u njegovom društvu.

(old_image)

Zašto veza možda neće opstati: Neće biti lako ubediti ga da bi mirno veče kod kuće moglo da bude podjednako zabavno kao izlazak u kafanu ili na koncert. Plus, sve njegove ludorije mogu da budu znak da on zapravo pokušava nešto da sakrije ili zaboravi.

PUSTOLOV

Šta ćete dobiti: On je zavistan od adrenalina, i nagovoriće vas da probate stvari za koje inače ne biste imali hrabrosti. Planinarenje, skakanje sa padobranom, vižnja motora nizbrdo... Šta god vam padne na pamet. Oboje ćete biti srećni i opijeni adrenalinom.

Zašto veza možda neće opstati: Kada euforija prođe, on će odmah tražiti neko novo uzbuđenje. Vremenom ćete shvatiti da je taj način života zapravo prava zavisnost, i možda vam se neće dopasti na duge staze.

ESTETA

Šta ćete dobiti: Naučiće vas kako da osetite finu notu meda u vinu, i da prepoznate da li je dobra berba. Uz njega ćete zavoleti operu, i podstaćiće vas da čitate Kanta.

Zašto veza možda neće opstati: On je toliko samouveren, da može da deluje kao snob. Možda će vam u početku biti zanimljivo, ali vremenom će vam sva ta priča o finim i sofisticiranim stvarima dosaditi.

(old_image)


HIPIK

Šta ćete dobiti: Postaćete jedno sa prirodom, i počećete da vežbate jogu. Odrećićete se mesa i mleka, i otkrićete da od bademovog mleka može da se napravi jako lep sir, koji ne šteti prirodi.

Zašto veza možda neće opstati: Sva ta njegova priča o spasavanju planete i protivljenju sistemu može da postane malo dosadna, pa čak i licemerna. I počećete da mrzite sir od bademovog mleka.

MLAĐI MUŠKARAC

Šta ćete dobiti: Učiniće da se osećate kao najzanimljivija, najpametnija i najprivlačnija žena koju je ikada upoznao. Ako je dovoljno mlad, to će možda i biti istina.

Zašto veza možda neće opstati: Kada spomene vreme pre mobilnih telefona i interneta, pogledaće vas sa mešavinom čuđenja i unutrašnje zbunjenosti.

STARIJI MUŠKARAC

Šta ćete dobiti: On je džentlmen, i učiniće sve što poželite. Gladni ste? Spremiće vam sendvič. Umorni? Izmasiraće vas. Depresivni? Bez problema će vas odvesti u Pariz.

(old_image)

Zašto veza možda neće opstati: Verovatno nikada nećete uspeti da se osećate kao da ste u potpunosti jednaki.

SPORTISTA

Šta ćete dobiti: On ima savršeno izvajano telo, i osećaćete se kao krljica mature u naručju najlepšeg momka generacije. Verovatno ćete se i vi baviti nekim sportom pored njega.

Zašto veza možda neće opstati: Vremenom ćete možda orktiti da, osim omiljene serije, nemate ništa zajedničko, pogotovu ako ste vi intelektualni tip.

BUNTOVNIK

Šta ćete dobiti: Privućiće vas njegova "opasna" spoljašnjost, ali ćete se zaista zaljubiti u nežno srce i i njegovu duboko sakrivenu senzitivnu stranu.

Zašto veza možda neće opstati: Reći će vam da nije dovoljno dobar za vas, i kako vi zaslužujete nešto bolje, a onda će se odvesti na svom motoru prema horizontu. Ili ćete možda otkriti da je iz bogate porodice, svakog meseca dobija pare i jedina stvar protiv koje se budi jeste nalaženje stalnog posla.

(old_image)

ZAVODNIK

Šta ćete dobiti: Zna tačno šta treba da kaže ženi kako bi ona sama krenula da skida odeću. Imaćete verovatno najbolji seks u životu, i osećaćete se kao kraljica.

Zašto veza možda neće opstati: Reći će vam da juri žene samo zato što još uvek nije upoznao onu pravu. To može da bude istina, ali verovatno nije. Međutim, sledeći put kada naletite na nekog od njegove vrste, znaćete na čemu ste.

DOBRICA

Šta ćete dobiti: Moguće da ćete dobiti sve - intimnost, stabilnost i komfort u vezi.

Zašto veza možda neće opstati: AKo je previše dobar, možda ćete jednostavno prestati da ga cenite. Ali nemojte ga optisati iz pogrešnih razloga. U suštini, nema ničeg lošeg u tome što vam dečko mnogo voli, ali može da postane jako dosadno.

Izvor: Žena.rs

Pogledajte još