ČETVOROUGAO: Sa kim se to Sara viđa samo zbog seksa?!

Sara Trajanović tvrdi da je sama, a zapravo je u šemi sa čak tri momka. Kako Kurir otkriva, ona je u tajnoj vezi s Ivanom Marinkovićem, nekoliko puta je u noćnom provodu bila s Cecinim bratom Milanom Marinkovićem, s kojim se svakodnevno dopisuje dok je on na Kipru, a na sve to navodno i dalje voli Andriju Markovića.

- Sara na sve načine pokušava da se pomiri sa Akijem jer ne može bez njega. Ipak, to je ne sprečava da ima i druge momke. Skoro je bila kod Ivana Marinkovića u stanu. Viđaju se, ali samo radi seksa. Zasad nema nikakvih naznaka da će početi javno da se pojavljuju i ozvaniče vezu. Prošetaju ponekad, provozaju se, ali ništa više od toga. I to traje oko dve nedelje, pre toga su se muvali i dopisivali - otkriva dobro obavešten izvor.

Bivši muž Goce Tržan džentlmenski ćuti o svojoj tajnoj vezi sa Sarom.

- Neću to da komentarišem - bilo je sve što je rekao kad smo ga pozvali.

Nasuprot njemu, Trajanovićeva je bila nešto rečitija.

- Slobodna sam, nemam dečka. Ne znam zašto je to svima čudno. Ne, sa Ivanom se ne viđam. Kako neko može tako da lupi da me je video da idem kod njega, mada sam i očekivala da će neko to da lupi. S Cecinim bratom s vremena na vreme razmenim koju poruku, on je na Kipru. Kako mogu da budem s njim? A sa Akijem se tek ne čujem - negirala je sve Sara.

Njen bivši dečko Andrija Marković je prvo uzdahnuo, a onda kratko izustio:
- Ne viđamo se!

Posle nekoliko minuta u poruci nam je poslao izjavu:

- Sara i ja smo raskinuli pre dvadesetak dana i od tada smo se videli samo na slavi kod Katarine Grujić. Sara nema zbog čega da se miri sa mnom, mi se nismo ni svađali. U ponovnu ljubav posle raskida ne verujem, tako da do veze sigurno neće doći. Da li se i s kim viđa, ja to ne znam i nemam prava da imam bilo šta protiv.

Kurir

Pogledajte još