Maja Nikolić: Hrišćanka sam, pitala sam duhovnika da abortiram

0

Pevačica je u svađi sa ocem svog deteta i želi da prekine trudnoću, ali je moralna načela sprečavaju.

Pevačica Maja Nikolić, koja se nalazi u sedmoj nedelji trudnoće, istakla je da ne želi da rodi dete holandskom biznismenu Alenu Saviću, s kojim je nedavno raskinula. Bivša učesnica rijalitija “Farma” i “Veliki Brat” zatražila je od svog duhovnika dozvolu za abortus.

– Ovo je krupna odluka za mene. Velika sam vernica i zabranjeno mi je da abortiram. Tražila sam od svog duhovnika Slavenka dozvolu da prekinem trudnoću, ali on mi je rekao da ne može da preuzme na sebe takvu odgovornost – rekla je pevačica za “Informer”.

Pročitajte i: Maja Nikolić: Ne želim dete tog nitkova i on mi preti

Maja je rekla da nema nameru da rodi dete Saviću, jer, kako kaže, on vodi prljave poslove i da ima zakonitu suprugu.

– On živi u legalnom braku, a meni je pričao da želi da se venčamo u pravoslavnoj crkvi. Hteo je da me uvuče u bigamiju. Neću nikome da budem ljubavnica. Šta treba, da rodim dete narkomanu i narko-dileru? Pa Alen ima plantaže marihuane u Holandiji – istakla je Nikolićeva za ovaj dnevni list i navela da njena odluka o abortusu nije još konačna.

– Imam još četiri nedelje da razmislim. Nije to jednostavna odluka jer moja vera ne odobrava abortus. Ne znam šta ću, ali mislim da bez obzira na sve ne mogu da rodim njegovo dete – zaklučila je Maja.

Izvor: Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.