U koje žene se muškarci najčešće zaljubljuju?

0

Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, a muškarci kroz život takođe prolaze različite tipove zaljubljenosti. Pročitajte koje su to njihove faze i u koje se sve žene muškarci zaljubljuju kroz život…

1. Ljubav iz detinjstva
Svi su verovatno prošli prve ljubavi u osnovnoj školi, držanje za ruke i zagonetne poglede. Svi su takođe prošli i onaj užasan trenutak prvog raskida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugom.

2. Ljubav sa filma
Muškarci sigurno neće kupiti posteljinu ili majicu s likom omiljene glumice, modela ili pevačice, ali će svakako da misle o njoj, piše bloger Ben Kasoj za Glamur. Nema sumnje da je svaki muškarac barem jednom bio zaljubljen u neku zvezdu, a s godinama se samo menjanju preferencije.

3. Zgodna koleginica na poslu
Iako većina nikada ne prizna koleginici da ih je potpuno očarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna budući da tamo provodimo puno vremena. Neke se ljubavi čak i ostvare, ali za većinu muškaraca to ostaje samo želja dok ih zaljubljenost ne prođe.

4. Usputna zaljubljenost
Taj trenutak može se dogoditi bilo gde – na blagajni u prodavnici, kod automehaničara ili u autobusu. Kad je ugleda muškarac shvati da ima neku magičnu privlačnost. Ako još uspostavite kontakt očima, to daje nadu da će se možda nešto i razviti. Vredi probati. Čak i ako se ništa ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra priča i uspomena.

5. To je sigurno zbog mene
Mala zaljubljenost koja nadođe zbog poklonjene pažnje može da bude potpuno pogrešna. Najčešće se muškarci zavaraju da ih je konobarica, stjuardesa ili medicinska sestra šarmirala, a one su već naviknute na takvu komunikaciju i ne osećaju privlačnost. Stoga razmislite pre nego što krenete u akciju i obratite pažnju na to kako se ponašaju prema drugima.

6. Ona prava
Ponekad im se čini da su pronašli ženu svog života tek što su je ugledali. I šta sad? Zaprosiće je nasred ulice? Najbolje bi bilo da se upoznate i dogovorite zajednički izlazak.

7. Opasna devojka
Svakom muškarcu barem jednom je zapela za oko opasna devojka čije tetovaže i pirsing neodoljivo vire ispod odeće.

8. Romansa s odmora
Godišnji odmor, leto, plaža – ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopšte da razmišljate šta će biti posle jer niste iz istog grada ili države. Uživajte!

9. Zabranjena ljubav
Nažalost, ovo je mučan tip zaljubljenosti jer najčešće postoji dovoljna doza morala da niti pokušavaju da preotmu devojku svog prijatelja ili da zavedu udatu ženu.

izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.