Deset tipova zaljubljenosti kod muškaraca

0

Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, a muškarci kroz život takođe prolaze različite tipove zaljubljenosti. Ako želite da izbegnete neugodnosti kod osvajanja nežnijeg pola, pročitajte kada možda grešite, a kada treba da krenete u akciju.

1. Ljubav iz detinjstva
Svi su verovatno prošli prve ljubavi u osnovnoj školi, držanje za ruke i zagonetne poglede. Ali, svi su takođe prošli i onaj užasan trenutak prvog raskida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugome.

2. Selebriti ljubav
Muškarci sigurno neće kupiti posteljinu ii majicu s likom omiljene glumice, modela ili pevačice, ali će svakako fantazirati o njoj, piše bloger Ben Kesoj za Glamur. Nema sumnje da je svaki mladić barem jednom bio zaljubljen u neku zvezdu, a s godinama se samo menjanju preferencije.

3. Zgodna koleginica na poslu
Iako većina nikada ne prizna koleginici da ih je potpuno očarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna budući da tamo provodimo puno vremena. Neke se ljubavi čak i ostvare, ali za većinu muškaraca to ostaje samo želja dok ih zaljubljenost ne prođe.

4. Usputna zaljubljenost
Taj trenutak može da se dogoditi bilo gde. Kad je ugledate shvatite da ima neku magičnu privlačnost. Ako ste još uspostavili kontakt očima, to daje nadu da će se možda nešto i razviti. Vredi probati. Čak i ako se ništa ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra priča i uspomena.

5. Privlačnost pozornice
Mnogi muškarci se iznenade kako razmišljaju o nekoj osobi koja je bila pod svetlima pozornice bez obzira radi li se o nastupu na koncertu, poslovnom okruženju ili nekoj trećoj situaciji. Kada je vidite tako izdvojenu i samouverenu, a izgleda kako vi volite, teško ju je izbaciti iz glave.

6. To je sigurno zbog mene
Mala zaljubljenost koja dođe zbog poklonjene pažnje može da bude potpuno pogrešna. Stoga razmislite pre nego krenete u akciju i obratite pažnju na to kako se ponašaju prema drugima.

7. Ona prava
Ponekad se čini da ste pronašli ženu svog života tek što ste je ugledali. I šta sad? Savladajte uzbuđenje i za početak je pitajte kako se zove i da li je zainteresovana za sastanak.

8. Opasna devojka
Svakom muškarcu barem jednom zapela je za oko opasna devojka čije tetovaže i pirsing neodoljivo vire ispod odeće. Jedino o čemu možete tada razmišljati je šta se još sve krije ispod odeće.

9. Romansa s odmora
Godišnji odmor, leto, plaža – ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopšte razmišljati šta će biti posle jer niste iz istog grada ili države.
Uživajte!

10. Zabranjena ljubav
Nažalost, ovo je mučan tip zaljubljenosti jer najčešće postoji dovoljna doza morala da ne pokušavate da preotmete devojku svog prijatelja ili zavodite udatu ženu. Srećom, samo treba biti strpljiv i sigurno će doći neka druga lepotica koja će biti slobodna i spremna za ljubav.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.