U Beogradu očišćene saobraćajnice

0

Saobraćajnice u Beogradu su prohodne i očišćene od snega i leda, izjavio je jutros operativni rukovodilac zimske službe "Beograd puta" Časlav Jovanović.

On je rekao da su očišćene sve saobraćajnice koje su u nadležnosti te službe i obuhvaćene operativnim planom i da su tokom noći na čišćenju saobraćajnica bila angažovana 73 vozila u samom gradu, kao i 17 van grada.

Ulice su posipane kalcijum hloridom i solju, a ekipe su intervenisale i na mestima na kojima se izlila voda na kolovozu, u Slancima i Cvetanovoj Chupriji i tamo gde je bilo vlage na kolovozu zbog topljenja snega, objasnio je Jovanović.

Jovanović je rekao da se tokom dana, prema vremenskoj prognozi, ne očekuju nove padavine, ali da postoji mogućnost sutra i tokom vikenda kratkotrajne kiše koja bi se ledila pri tlu i da u zimskoj službi „Beograd putu“ raspolažu sa sa dovoljno materijala, vozila i mehanizacije.

U Beogradu su jutros u šest časova izmerena minus dva stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor: B92
Foto: Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.