Povratak u ring

Film je pun svojevrsnog "sportskog" humora, ali i prave fizičke i unutrašnje borbe ova dva lika koji pre nego što pobede jedan drugog treba da pobede sebe.

Priča filma prati dva penzionisana boksera, inače nekadašnja najveća rivala, koji na finalni duel čekaju već čitavih trideset godina. Međutim, vreme je prošlo, a pred dvojicom bokserskih veterana je još jedan veliki izazov, a to je da prežive pripreme za ovu odlučujuću borbu. Vrhunsku filmsku zabavu garantuje sjajna ekipa koja je realizovala "Povratak u Ring". A De Niro i Stalone su već učestvovali u dva vrlo uspešna "bokserska filma" (Stalone u kultnom serijalu "Roki", a De Niro u filmu "Raging Bull"), dok režiju potpisuje Piter Sigal, reditelj filmova iz serijala "Goli Pištolj" i "Ludi Profesor" (Nutty Professor II: The Klumps).

Sam rad na filmu za ove dve glumačke legende bio je više nego zahtevan. De Niro i Stalone bili su podvgnuti drastičnim fizičkim treninzima kako bi se vratili u formu i izneli uloge Henrija Šarpa (Stalone) i Bili "The Kid" Mek Donena (De Niro). Pored fizičkog ustrojstva koje su morali podneti, ova dva glumca podvrgla su se i surovim dijetama kako bi najrealnije dočarali ulogu bivših boksera koji se tokom filma moraju vratiti u formu.

Pogledajte još