Šta muškarci zapravo žele da rade nakon seksa?

Nakon seksa žene vole da razmenjuju nežnosti i zagrljaje. A jeste li se ikada pitali šta je to što vole muškarci? Da spavaju? Ne. Da ustanu i gledaju TV ili popuše cigaretu? I tu je negativan odgovor. Muškarci su emotivniji nego što mislite.

Ma koliko vi verovali da oni ne vole da se maze i razmenjuju dodire, prevarili ste se. Nekoliko je stvari koje možete da priuštite svom frajeru nakon seksa, a koje će ga još više raznežiti i poslati na sedmo nebo.

Udelite mu kompliment

Muškarci ponekad sumnjaju u svoje ljubavničke sposobnosti, stoga ne zaboravite s vremena na vreme da pohvalite svog čoveka. Malo laskanja nikome ne šteti, a zauzvrat ćete ga održati budnim te mu probuditi želju za ponovnim dokazivanjem. Naglasite seks-poze koje su vam se svidele i garantujemo da ćete ih kad-tad ponoviti.

Istuširajte se zajedno
Muškarci jednostavno obožavaju tuširanje nakon seksa, još kada dolazi u kombinaciji sa nagim ženskim telom, za njih nema boljeg scenarija. Počnite tako što ćete jedno drugom lagano prati leđa, ramena i vrat. Uživajte u mlazu tople vode koja miluje vaša priljubljena tela, mazite se, masirajte i ljubite. Dokazano je da topla voda produžuje uzbuđenje i poboljšava protok krvi.

Masirajte ga
Samo zato što se seks završio, ne znači da i ruke moraju da prestanu da rade. Masiranje je idealna prilika da i dalje ostanete u fizičkom kontaktu. Legnite na bok, okrenite se prema njemu i lagano prstima pravite krugove po njegovom torzu. Počnite na grudima, nastavite oko pupka, prema karlici i potom se vratite prema gore. Izbegavajte intimnu zonu jer je ona nakon seksa još uvek osetljiva.

Priljubite se uz njega
Žene obožavaju kada se nakon seksa grle i maze, a dokazano je da je mit da muškarci u tom ne uživaju. Većina frajera želi da oseti bliskost nakon seksa, stoga mu ostavite prostora da se namesti, a nakon toga se nežno priljubite uz njegovo telo – neće moći da vam odoli.

Izvor: b92

Pogledajte još