Kako varaju i podnose neverstvo: Jarčevi i Bikovi lukavi preljubnici, Ovnove je lako otkriti

Neki od njih to čine vrlo lukavo i teško ih je odmah otkriti, ali ima i onih koji u tome baš i nisu vešti. U ove druge spadaju Ribe, koje se zapetljaju u vlastite laži i više ne znaju da se izvuku. Za razliku od njih, Strelčevi spadaju u retke ljude koji će priznati prevaru i pre nego što partner išta posumnja.

Bikovi i Jarčevi vrlo vešto skrivaju dvostruki život i mogu godinama da ga vode partneru iza leđa, a Ovnovi će se odati naglom promenom u ponašanju i čestim drskim ophođenjem prema voljenoj osobi. Za njima ne zaostaju ni Device, koje sve više kritikuju partnera, dok će Lav svoje neverničke grehe pokušavati da opere dodvoravanjem i kupovinom poklona.

Uvek štedljivi Rak postaje rasipnik u svom dvostrukom životu, pa partner već po tome može da primetiti da nešto nije u redu i da nešto skriva.

Vage će upregnuti sve svoje veštine i tehnike laganja, jer se panično boje da će biti otkrivene u prevari. Blizanci su previše uvereni da ne mogu biti otkriveni, pa se prebrzo opuste i pogreše.

Škorpije su posebna priča - sebi dopuštaju neveru, ali su i dalje ljubomorni na partnera i prate svaki njegov korak. Najprozirnije u laži su Vodolije, koji odjednom daju slobodu kretanja partneru kako bi je i sami imali.

Ovan

Vara: Nakon što prevare, Ovnovi postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će vam prigovarati zbog izgleda, često se svađati i govoriti da niste isti kao pre. Ako idu da se nađu sa ljubavnikom, brzo će izjuriti iz kuće.

Reaguje: Saznaju li da su prevareni, pobesneće, vikaće i lupati oko sebe, a partnera će “počastiti” teškim uvredama. Oni ne žele da praštaju i odmah će da pomišljaju na raskid. Neveru vide kao lični poraz, pa gube interesovanje za partnera.

Bik

Vara: Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove razotkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera). Kažu li, usred gledanja filma, da im je dosadno i da idu da prošetaju - možete da počenete da sumnjate! Naročito ako su ranije uživali u tome.

Reaguje: Nakon što saznaju za prevaru, treba im vremena da shvate što se dogodilo. Ta početna blokada i čudan mir samo su zatišje pred buru. Nakon što shvate, pobesneće, vređaće i teraće partnera od sebe. Kada ih bes popusti, spremni su da počnu ispočetka.


Blizanci

Varaju: Vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Čak angažiraju prijatelje da im služe kao alibi. Iako su uvereni da ih ne mogu uloviti, posle nekog vremena se opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite nekoliko unakrsnih pitanja, zbuniće se i sve otkriti.

Reaguju: Najpre će da misle da se radi o šali. Tražiće dokaze da je partnerova nevera istinita, a nakon što shvati što se dešava, počeće da histeriše. Ali njihova ljutnja kratko traje, pa će verovatno oprostiti partneru i pružiti mu priliku za novi ljubavni početak.

Rak

Vara: Rakovi ne žele da izgube sigurnost, ali ni ljubavnika. Na neveru će vam ukazati to što se često vade na umor i opterećenost obavezama. Postane li Rak rasipnik, a vi ne znate na šta troši novac, pojačajte oprez.

Reaguje: Prevara na Raka ostavlja trajne posledice. Nakon što ga partner prevari, u svakoj sledećoj vezi biće opterećen mišlju da ga čeka isto iskustvo. Ali pošto obožavaju decu i žele da stvore porodicu, spremni su i da oproste.

Lav

Vara: Lavovi će da glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati partnerki na sve načine, a žena će suprugu pripremati najdraža jela i truditi se da uvek bude doterana.

Reaguje: Osim što su povređeni, muči ih i podsmeh okoline i svest da je u očima drugih srušena idealna slika njihove veze. Teško će ponovno početi da veruju partneru i zato će najverovatnije da ga ostave.

Devica

Vara: Devica će uvek za sve imati alibi. Ali postaće kritična i stalno će isticati vaše mane. Počne li žena Devica da izbegava seks, posumnjajte.

Reaguje: Nakon što saznaju za neveru, angažovaće advokata kako bi saznali šta će da dobiju, a šta da izgube razvodom. Nastojaće da smireno dovedu svoj život u red, ali bez bivšeg.

Vaga

Vara: Dok varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se uređuju, tuširaju i presvlače. Daće sve od sebe da sakriju prevaru, a ako partner sazna, reći će da je to bio samo flert.

Reaguje: Pokušavaće da shvati partnerove motive i da reši problem diplomatski. Znaju i da praštaju i vode se motom da je ljudski grešiti. Čak i ako shvate da je gotovo, boriće se za svoju ljubav.


Škorpija

Vara: Škorpija vara vrlo pažljivo i smireno. Muškarac Škorpija uredno će spavati s partnerkom i neće gubiti interesovanje za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. Ali i dalje će biti ljubomorni i stalno će vas proveravati.

Reaguje: Odmah žele da saznaju ko je osoba s kojom ste ih prevarili. Hteće da se osvete i istog trenutka će završiti sve fizičke i emotivne veze s partnerom, bez obzira na to da li je reč o vezi, braku ili deci.

Strelac

Vara: Otkriće ih filozofiranje - muškarac Strelac će da počen da priča da vam je veza postala monotona, a žena vam neće ništa zabranjivati i propagiraće ravnopravnost. Ali pre nego što partner posumnja, Strelac će sam da prizna.

Reaguje: Pokušaće da nađe razloge zbog kojih je prevaren. Neće odmah početi da razmišlja o razvodu ili raskidu, nego će razgovarati s partnerom kako bi zajednički uvideli koliko ima šanse i ljubavi za ispravljanje greške.

Jarac

Vara: Upuste li se u vezu sa drugom osobom, ona može da označi kraj dosadašnje veze, jer im strašno smeta što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, partner za to najverovatnije nikad neće saznati.

Reaguju: Podneće partnerovu drskost, ali neveru nikad! Bez ikakvih propitivanja ostaviće partnera, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. Pokušaće da sve što pre zaborave.

Vodolija

Vara: U muškarca Vodoliju posumnjajte ako počne da predlaže otvorenu vezu, a u žena ako počena da priča da joj treba više društva i da u pravoj vezi nema proveravanja.

Reaguje: Svesni su da je prevara česta pojava u vezama i brakovima, pa ih to neće šokirati. Možda će kriviti i sebe. Neće prekinuti odnos, nego će se njihovo interesovanje za partnera se pojačati.

Ribe

Varaju: Ribe mogu da vole više partnera odjednom i da se prema svima odnose isto. Umeju lako da se izgube u sopstvenim lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tada će da progovore o svemu, a sutra sve poreći.

Reaguju: Toliko se vežu za partnera da na neveru ponekad i zažmure. Ne žele da vide istinu, a ako je partner grubo “servira”, histerisaće i pašće u depresiju, ali ga neće ostaviti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još