Kolima se zakucao u restoran, pa šetao go i masturbirao

0

Svako ponekad ima loš dan, ali Vinsent Vejd iz Nju Džersija, koji je snimljen kako kolima udara u restoran, skida se go nasred ulice i počinje da masturbira, spada u zasebnu kategoriju.

Vinsent Vejd je u očigledno pijanom stanju seo u svoj „kamri“ i zakucao se u „Kraun frajd čiken“ restoran u centru Filadelfije u 10.30 sati ujutru.

To nije bio kraj njegovom „provodu“, pa je, uprkos temperaturi od samo 3 stepena, izašao iz automobila, skinue se go i počeo da masturbira pred okupljenim prolaznicima. Zbunjeni autor ovog snimka kaže da se sve odigralo na samo 100 metara od osnovne škole.

Prema policijskom izveštaju, Vejd je sedeo za volanom kada je patrola stigla, a na sebi je imao pocepanu odeću i nije mogao da ustane. Svedoci su rekli da je pokušao da se odveze, ali neko je u međuvremenu izvadio ključeve iz njegovog automobila i čuvao ih dok policija nije stigla.

Egzibicionista se izvukao samo sa kaznom za vožnju u pijanom stanju, a iz pritvora je izašao kada je platio kauciju od 500 dolara.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.