Uhvaćeni napadači na učenika Ekonomske škole

Novosadska policija uhapsila je dvojicu maloletnika starih 15 i 17 godina zbog sumnje da su, 21. januara, delimično maskirani, upali na čas u Srednjoj ekonomskoj školi i drvenim palicama zadali nekoliko udaraca jednom učeniku.

Policija navodi i da se sumnja da je ovo krivično delo, zajedno sa njima, učinio još jedan petnaestogodišnjak, iz Novog Sada, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Dvojicu uhapšenih policija je dovela na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Podsećamo da su trojica mladića upala na čas u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" i bejzbol palicama i srpom napala 17-godišnjeg učenika LJ.L.

"Upali su nasred časa i napali tog dečaka. Bili su naoružani bejzbol palicama i srpom. Niko im ništa nije mogao, jer su svi bili iznenađeni i uplašeni. Tukli su tog dečaka", kazala je jedna od profesorki te škole. Ona je dodala da je napadnuti dečak na početku drugog polugodišta prešao u Srednju ekonomsku školu.

Kako je potvrđeno u novosadskoj policiji, napadači su bili maskirani, učenika su tražili po imenu i prezimenu, a posle napada pobegli su iz škole.

Izvor: Mondo

Pogledajte još