Brojke koje privlače mušku pažnju

Koje to brojke frajeri imaju na umu kada su žene u pitanju...

5 avantura za jednu noć
Pet je brojka koju frajeri tolerišu kada su u pitanju jednonoćne seksualne avanture. Shvataju oni da niste časna sestra i da i vi imate prošlost, no ako ona podrazumeva brojku veću od 5, možda je bolje da mu je prećutite. Ono što ne zna, ne može ga povrediti, zar ne?

36 C
Ovo je veličina grudnjaka koju većina frajera percipira kao savršenu. No nemojte se uzrujavati ako navedena veličina nije vaša. Ukusi su različiti, a i muška fascinacija ženskim grudima ne znači da ih oduševljava isključivo jedna veličina. Oni su oduševljeni grudima generalno.

16 godina
Iako frajeri nemaju ništa protiv veze s mlađom ili starijom ženom, 16 godina razlike (godina gore, dole) im zvuči prihvatljivo, bilo da se radi o ženi koja je 16 godina mlađa, ili 16 godina starija od njih. Nama to zvuči prihvatljivo sve dok se ne radi o frajeru od 30 i 'devojčici' od 14.

2 spoja
Dva sastanka bi trebalo da prođu pre nego im se uvučete u krevet. Završite li zajedno u krevetu pre toga, mogao bi na vas gledati kao na ženu sumnjivog morala, a budete li čekali duže, mogao bi se prepasti da s njim nešto nije u redu. No ako izađete dva puta, a tek nakon toga spavate zajedno, činićete se kao kvalitetan materijal za ozbiljnu vezu.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: fotosimagenes.org

Pogledajte još