Otvoren testament Pola Vokera: Pogledajte šta je njegova ćerka nasledila

Glumac Pol Voker, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 30. novembra, ostavio je svoju celokupnu imovinu, čija se vrednost procenjuje na 25 miliona dolara, svojoj 15-godišnjoj ćerki Medou Rejn Voker!

U testamentu, čiji je sadržaj otkrio portal TMZ, navodi se da će u slučaju Vokerove smrti starateljstvo nad Medou pripasti njenoj majci Šeril Voker, koja je ujedno i brinuti o novcu do ćerkinog punoletsva. Medou je Polovo jedino dete. Bogatstvo koje je nasledila uključuje i raskošnu vilu u Los Anđelesu, razna umetnička dela, kolekciju skupocenih automobila, kao i sav novac koji je Pol posedovao. Medou trenutno živi sa majkom Rebekom i bila je veoma vezana za oca. Izvršitelj testamenta je Polov otac Pol Voker Treći.

Pol, koji se proslavio u serijalu filmova „Brzi i žestoki“, poginuo je u nesreći zajedno sa prijateljam Rodžerom Rodasom. Pol je bio na suvozačkom mestu u „poršeu“ kada su velikom brzinom udarili u rasvetni stub, nakon čega su se zakucali u drvo. Od siline udarca, „porše“ se gotovo prepolovio, a ubrzo i zapalio.

Pogledajte i: Svedok nesreće Pola Vokera objavio snimak (VIDEO)

„Medou je najbolji partner koga sam u životu imao. Ona je najvažnija stvar u mom životu. Ja sam otišao od kuće kada sam imao 16 godina i sada je vreme da se posvetim porodici i nadoknadim propušteno“, rekao je u jednom od poslednjih intervjua Pol Voker. On je želeo da napusti glumu kako bi se posvetio porodici.

Izvor: Alo

Pogledajte još