Ova obuća nikada neće izaći iz mode

Ukoliko se trudite da "idete u korak" sa modom, to ćete postići jedino ako redovno kupujete i najnoviju obuću koja prati ceo izgled. Sreća pa postoji obuća koja nikada ne izlazi iz mode.

Salonke
Klasične, elegantne salonke u crnoj ili boji kože odolevaju trendovima već decenijama. Iako danas možete da pronađete jeftinije i skuplje modele naš predlog je da odaberete kvalitetne, stabilne i udobne salonke koje vas nikada neće izneveriti.

Ravne čizme
Visoke čizme bez ikakvih detalja s potpeticom od svega par centimetra su vaš veran saveznik u borbi protiv skupih trendova. Osim što možete da ih kombinujete sa različitom odećom i da ih nosite u različitim prilikama, čizme ovog tipa su veoma udobne i nogu čine elegantnom.

Martinke
Omiljenu obuću brojnih generacija rokera i pankera danas vole baš svi, a možete da ih pronađete u svim bojama. Ipak, klasične crne ili bordo čizme do iznad članaka ili pak do ispod kolena nikada nisu sišle s trona popularnosti. Ako želite čizme koje odolevaju svim vremenskim prilikama, s popularnim klasičnim modelom koji nude martinke, nećete pogrešiti.

Starke
Obične, platnene patike koje dosežu do gležnjeva vole sve generacije, a njihova popularnost rasprostranjena je po celom svetu. Ova obuća može da se uklopi sa najrazličitijim stajlinzima. Ako želite da budete sigurni da ste kupili patike koje nemaju rok trajanja odaberite klasične, platnene u beloj boli ili pak kožnate crne starke.

Baletanke
Baletanke su omiljena obuća žena koje ne vole cipele s visokom potpeticom. Ovaj model će savršeno upotpuniti svaki dnevni i večernji izgled i, što je najvažnije, vrlo su udobne i praktične. Ako želite da uvek budete u trendu odaberite što jednostavniji model u crnoj boji i čuvajte ga za sledeće sezone.

Izvor: Stil
Foto: Morguefile

Pogledajte još